Çok uzun zaman olmuştur. En son internette biriyle tanışıp 2 yıl boyunca her gün iletişim kurmamıza rağmen bir türlü buluşamamızın ve kendisinin de nedensizce aniden yok oluşunun ardından 4 yıl filan geçmiş. Neyi kimi neden nasıl ciddiye alalım, bu doğru ve sağlıklı olur mu, neye kime nasıl yarar, ikimize de fayda sağlar mı artık hiç bilmiyorum. İçim eskisi gibi ısınmıyor başkasına sanki artık.
Ooo soruyu yanıtlarken bir an takılıp kaldım 😳 çok uzun süredir hayatıma yeni birini almamışım. Yukarıdaki gibi hareket etmeye devam edersem büyük ihtimalle tek başıma yaşlanacağım 😎
Persembe gunu restaurantta bir ciftle tanistim. Arka masada oturuyorlardi Inge ve Pascale asiri tatli 55-54 yaslarinda bir cift. Cok guzel sohbet ettik gec saatlere kadar onlar, esim ve bizim ztn arkadasimiz olan restaurant sahipleri. 6 kisiydik ordan burdan konustuk ama resmen hayat dersi verdiler biraz. Tekrar goruselim mutlaka diye anlastik hatta. 🌸
Hergün yeni biriyle karşılaşıyorum, nadiren biriyle tanışıyorum ( geçen hafta), hayatıma en son bir yerinden dahil ettiğim kişi ise bir mühendis. 2 hafta olmuştur. Çok hızlı tanışıp kaynaştık.. Zeki insanlarla güçlü bir iletişim kurduğumun ispatı niteliğinde bu şahıs :)) teşekkürler eröl.
Gün geçmiyor ki yeni biriyle tanışmayalım. Günlük hayatımızda gerek iş gerek çevremiz sayesinde bir çok insanla tanışıyoruz. Ama bu demek değil ki tanıştığım her insani hayatıma alacağım. Kolay kolay insan almıyorum hayatıma uzun zaman oldu almayalı da.
Yeni birini daha almadım ama merak ettiğim biri ile sohbetim var. Arkadaş mı olur, aşk mı olur yaşayıp göreceğiz. Her zaman derim ben netimdir diye. Bura da görüş yazacağım diye, yan yatıp çamura batmaya gerek yok. :)
Sonuç ta dünya hali kalbin atış hızı değişmeli, sürekli sabit atınca olmuyor.
Sabırlıyımdır bu durumlar da belki arkadaş kalmak ister, o zaman saygı duyucaz. Önce tabi bilmek lazım birbirimizi. Acele edince kalp kırıkları oluyor.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Bir ay önce yeni biriyle tanıştım dün de işte arkadaşlığı bitirdim işte normal arkadaş gibi konuşuyorduk ama baktım konu farklı yerlere gidiyor bitirdin defalarca kez uyardım ben bir lafı bir kere söylerim daha sonra biter
Dün birileriyle tanıştım ama arkadaşlık hukuku yok öyle hayatıma yeni giren biri yok. Öyle her tanıştığımızı arkadaş olarak hayatımıza alırsak ayvayı yediğimizin resmi :)))
Bir yaştan sonra tanışma işi çok zor oluyor, hemen meslek hayat güvencesi mal mülk soruyorlar sanki yangından mal kaçırıp evlenecekmişiz gibi. Uzun yıllar oldu kimseyle tanışmayalı.