Şişmanım boyum kısa dişlerim çürük saçım bakımsız hiç arkadaşım yok aktivite hobi hiç bir şey yok yıllardır bilgisayar oynuyorum.. okulum işim yok , sıkıntıdan öleceğim intihar hep düşündüm cesaret edemedim çok bokdan biriyim nasıl yaşayacağım bilemiyorum..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kolay olan senin intihar edip bu hayattan gitmen ama bu hem dinen günah hemde seni sevenleri üzüp geride kalanlara haksızlık olur ; evet herkesin belli dönemlerde kendini beğenmediği çirkin hissettiği işsiz kaldığı zamanlar olmuştur neden negatif bakıyorsun kardeşim pozitif düşün yerinden doğrul ve insan içine karış kitap oku kendini geliştirmeye çalış ; saçların mı kötü güzel bir kesim yaptır ; dişlerin mi çürük devlet hastanesinde diş hekimliği bölümleri gelişti git tedavine başla o sırada kötü de olsa bir işe başla kötü de olsa bak bu seni emin ol değiştirecek sırayla başlamalısın senden ricam böyle şeyler düşünme kolay gelsin
İyi de yaşayan ölü gibiyim zaten , Çünkü 10 yıl oldu böyle yaşayalı ondan umutsuzum , insan içine çıkamam ki bu halimle , saçım keratin bakım istiyor , dişlerim kötü çekilcek ama takılması da lazım impirant kanal dolgu bunlarda çok para , bir iş bulacağım kötü de olsa ama ya sosyallik arkadaş çevre nasıl edineceğim..
Zamanla dostum hepsi sırayla ve zamanla başla ve pişman olmayacaksın korkma
eğer arkadaşım sevdiğim olacaksa kabul ediyorum düzelmeyi zamanlada olacaksa da..
Lütfen böyle düşünme önce senin kendini sevmen gerek. Kendini hayattan soyutlama. Bilgisayar başından kalk ve etrafına bak. Önce gidip berbere saçlarını kestir değişik bir şekilde yap. Daha sonra motivasyon videoları vs izle yediklerine dikkat et. Mesela roman kitapları vs okuyabilir dizi izleyebilirsin. Dışarı çıkıp hava al sosyal olmaya çalış. Ailenle vakit geçir. Kendini sev asla böyle düşünme
Kendimi sevebilmem için istediğim görünüme kavuşmam lazım , saçım berbere gidecek kadar kötü düzleştirilcek keratin lazım , kilo vereceğim ama kafaya koydum 20 kg fazlam var , ama hep aynı şeyler dizi film izlemek , bende sosyal olmak istiyorum ama nasıl hiç arkadaşım bir şeyim yok aktivite de bilmiyorum yapamıyorum.
Öncelikle yarın çık git berbere öncelikle saçlarını kestir bi güzel tamamen kuaföre bırak. Hani altları toparlayıp üstten jafif bırakılıyor ya o tarzlarda yapabilirsin. Daha sonra gratise gidebilirsin sadece kızlar için değil yani orası. Erkekler içinde maskeler saç için vs ürünler çok. Saçının güzel görünmesi için bakım kremi alabilirsin çalışana sorunca yardımcı olacaktır. Yüz maskeleri alabilirsin kendini daha iyi hissetmek adına. Ve kendini ne kadar beğenmesende şu an kilo verince ne kadar iyi hissedecegini düşün asla pes etme. Yemek öğününü azalt. Kendine yeni kıyafetler alabilirsin iyi hissetmek adına
Bir aralar kendimi o kadar dipte çaresiz hissediyordum ki seni çok iyi anlıyorum. Ama benim derdimde aşırı zayıf olmaktandı:( daha sonra toparladım ama şu an yine çok zayıfladım kilo almaya çalışıyorum tekrar. Ama kendini ne kadar eve kapatırsan o kadar kötü hissedersin ailen bir yere gidince onlarla git mesela. Ya da arkadaşın yoksa dışarı kulaklığını tak eşofmanını giy çık yürüyüşe. Akşamları gezebilirsin tur atıp kardeşin vs varsa eşlik edicek biri. Okula gidiyorsan arkadaş sdinmeye çalış. Abur cubur yemeyi kes
Para da yok saç için , saçlarım kıvırcık çok rahatsız edici tel tel keratin olucak fön çekilcek düzleşmesi için , Kilo versem bi de çok rahat edicem kabuslarım bitecek rahat harekete edicem üstümde çok yüklerim var ama boğazımı tutamıyorum pek çabuk acıkıyorum , yemeği kesmeyi denicem dişlerimi de hiç fırçalamıyorum bu arada sağ arka dişlerim yok yerinde koptu impirant lazım para birektirmem , Ben 10 yıldır çıkamadım bu hayattan kendini salmakdan , dişlerim dökülse kilo alsam çaresiz hissetsem çalışmasam bile , Sorma 10 yıldır kendimi eve kapatıyorum Abim balık tutmaya götürüyordu küstüm bu aralar.. telefonumda bozuldu müzik dinleyemiyorum.. okula gitmiyorum maalesef ne okulum ne işim var..
Okul iş yoksa nasıl geçiniyorsun. Yani bence boğazından kısıp para biriktirmelisin. Ailenden abinden rica et gidip saçlarını yaptır zor değil. çok pahalı olmaz olmadı gidip bi sıfıra vur amaan zaten uzuyor😅 ve bir iş bulsan senin için daha iyi olur hem sosyalleşirsin iş arkadaşların olur hemde az yersin
Okulum yok lise 1 terkim işimde yok , annem abimden geçiniyorum hep başımdalar ama anca yemek parası o da kilo almamı sağlıyor , kendi ayaklarım üzerinde durmam lazım.. Zaten yakın bir zamanda işe girmeyi düşünüyorum feast foodu bırakıp kazandığım 4.253 lira asgari ücreti birektirmeyi düşünüyorum yıl sonuna kadar birektirsem 34 bin lira eder , Abim annem vermez saçım için keratin yapılması lazım fazlam masraflı olur.. 0 olabilir bak kepekleşme sorunu da var hem.. bende öyle düşünüyorum işe girsem para kazanırım o paralarla kendime bakarım ve yemeği bırakırım kilo veririm hem çevrede yaparım ancak iş bulamıyorum anca engelli kontenjanından iş olacak olacaksa da..
İşkura got belediyelerin ordan başvur eminim ki bir iş bulacaksın umutsuz düşünme. Allah yardımcın olsun her şey hallolur sıkma sen canını
İşkura gidiyorum zaten ama engelli işi , parasına bakarım ben derim ama olmuyor nedense
Boy sorununa kesin çözüm. Bende işe yaradı bir denerim muhakkak.
https://www.youtube.com/watch?v=WM96uaBkm3s