Çevremizdeki birçok insana huysuz diye kızarız da acaba kendimize dönüp bakıyor muyuz hiç? Ben huysuz biri miyim, ya da çok mu huysuzum gibi bir öz eleştiri yapabiliyor musun? Evet ben huysuz biriyim diyorsan neden huysuz olduğunun analizini yapıyor musun, huysuzluğun açığa çıktığında tripli mi oluyorsun agresif mi? Hadi bakalım, kendinizi yerden yere vurabiliyor musunuz görelim.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Huysuz ama sevimliyim ben ya.. Yani sert bir mizacım vardır.. İnsanlar beni tanımadan yanılgı yaşıyorlar.. Herkese her durumda aynı şekilde davranamam.. Bence olması gereken de budur.. Hoşuma gitmeyen bir durum olursa anında söylerim.. Ayrıca biri beni eleştirel şekilde yaklaşıyorsa ben de ona aynı şekilde yaklaşıyorum mesela, o zaman da adım huysuz ya da gergine çıkıyor fakat alakası yok.. İnsanların söylediklerine karşılık verdiğiniz zaman ya da fikir çatışması yaşadığınız zaman nedense sinirli ya da egolu ilan ediliyorsunuz.. Bu benim o kadar umurumda değil ki.. Anlattığım kadar bilebilirler beni, gerisi sadece zannettikleridir.. Keyifli akşamlar..
Huysuz biri olduğumu söylerler. Bu doğru. Fakat şöyle bir detay var ki, ben insanına göre huysuzluk çıkarıyorum. Sevdiğim insanlarla bir aradayken huysuz tavırlarımdan geriye eser kalmıyor. Gayet uyumlu, neşeli birine dönüşüyorum.
Merhaba ; kendimi her zaman eleştirmekten yanayım huysuz olduğum dönemler elbette oluyor ama buna engel olamıyorum çünkü iş stresi çevre baskısı bazen o kadar üzerime geliyorki huysuzlanmaya başlıyorum ve cidden kendimi ben bile çekemiyorum ama üzerime gelinmediği zaman şeker gibi pamuk gibi biri oluveriyorum Buda aslında huyuma gitmek oluyor 🙄😅 soru güzel teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim ☕️