Şu son zamanlarda aşırı tahammülsüzlestim benimle konuşur musunuz?

Her şeyin farkındalığı içinde yaşıyorum ikiyuzlu samimiyetsiz insanlara tahammulum kalmadi. İyi niyeti suistimal eden, haddini aşan insanlara tahammülüm kalmadı. Bunlar normal olamaz, normalleşemez!! bir insan bir insani sevmiyorsa samimiyetsizce arkasindan konusup yuzune gulemez gozume kötü gelen çok şey var bazı insanlar duşunduklerim ve kalbimde hissettilerimin dogrulugunu kanitliyor. Bazen oyle cesaret geliyorki herseyimi toplayıp herkesi arkamda bırakıp hiç bilmedigim kimselerin olmadıgı bir yerde aylarca, yıllarca kalıp herkessizde hayatima devam edebilecegimi herkese gostermek istiyorum. Bensizde herkes hayatina devam edebilir. Herkesin yeri dolar ben bunları ögrendim anladim gordum ogrendim. Ruhumu hasta eden insanlar var. Kimseye tahammülüm kalmadı bunlar hep insanları zamanında çok fazla alttan alıp fazla anlayiş gostermenin sonucunda oluşan şeyler
Güncellemeler
+1 yıl
İnsanlar surekli birseyler yapip yapip beni sorunlu ilan ediyorlar. Taşlaşmışlar yaşama hevesimi oldurduler cevremdeki herkes hicbirşeyden zevk almiyorum beni mutsuz ettiler beni anlamadilar beni sorunlu ilan ettiler
Şu son zamanlarda aşırı tahammülsüzlestim benimle konuşur musunuz?