Mesaj da bazen çok böyle beni havalı ya da sinirli birisi olarak görenler oldu aslında kendimi mesajlar da çok fazla ifade edemiyorum evet sohbetim iyidir ama ne de olsa bir yazi ve karşı kişi yazdıklarımı benim söylediğim gibi anlamayabiliyor.
Benim ifade etmek istediğim farkliyken karşı kişi daha farklı anlayabiliyor. Kendimi mesajlarla çok da ifade edemeyebiliyorum.
Ama reelde oldukça güler yüzlü, pozitif, olaylara olumlu bakan şaka yapmayı seven, çevremdekileri güldürmeyi seven sevimli olan birisiyim 🤍
Birebir muhattaba aldığımda daha iyi, mesajda sıkıntılı durumlar doğabiliyor ne dediğini ve anlatmak istediğini karşı tarafa geçirmek biraz zorlaşıyor. Mesaj ile reel arasında illa ki fark oluyor, reel çok daha kolay bana göre. Mesajda laf anlatmak beni sıkıyor açıkçası. Duygularını da hissettiklerini de en güzel reelde yansıtabiliyor insanlar ben öyleyim. Kızacaksam, halini hatrını soracaksam, bir şey danışacaksam ya da danışılacaksa, eğlenceli bir mesajlaşma ise vs. tüm bunlar reelde anlama kavuşur havada kalmaz. Diğer türlü mesaj olayı sıkıntı.
Gerçekteki halim daha iyidir. Mesajda çok duygusuz ve soğuk gelirim ama normalde aşırı güler yüzlü ve eğlenceli biriyimdir. Yazarak kendimi tam olarak yansıtamıyorum sanırım. Ya da normal olarak o duygu geçişini sağlayamıyorum karşı tarafa.