Şöyle söyleyeyim yerine göre mesela ben böyle ağzında laf tutabilen biri değilim mesela diyelim ki sen bana bir şey söyledin veya ne bileyim başkasına söyledin eğer o söylediğin kelime benim hoşuma gitmiyorsa ve dahası çevredekilerin de hoşuna gitmeyecek bir şeyse bunu dinlendiririm gerekeni söylerim kırıcı da olabiliyorum yani kesinlikle o kişi kırdım mı diye düşünmem umursamam hak edene hak ettiği muameleyi yaparım yani
Allahım benim sorum geldi işte. 👌 Eskiden kırmamak için içimden bile kötü niyet geçirmedigim insanların beni gözlerini kırpmadan cam gibi kırdıkları gün o camın üstüne bir de ben vurdum tuzla buz oldu. Vurdum ki anla sen izin vermediğin sürece senden başka hiç kimse seni kıramaz.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok güzel anlattın yavrum sonuna kadar katılıyorum ⭐️
Kırmam gerektiğinde tabii ki kırarım. Gerekmediğinde de kırdığım oluyor :D Bazen şakasının dozunu kaçırdığım, içimden geçeni direkt olarak aktardığım oluyor. Hatta çoğu zaman öyle diyebilirim. Ama beni gerçekten tanıyanlarda öyle şeyler demezler.
Kırıcı olduğumu düşünmüyorum ama her insanın haleti ruhiyesinin değişime uğradığı zamanlar mutlaka vardır o zaman ister istemez etrafındakini istemedende olsa kırabiliyorsun..