Israrcı oluşunuz mu, çenesi düşük biri olmanız mı, umursamaz davranmanız mi, laf dinlemiyor olmanız mı? Hangi özelliğiniz etrafınızdaki insanların canını sıkıyor?
İnsanları öyle aman aman darlayan bir özelliğim yok. Biraz kaygısız oluşum belki özellikle negatif bir etki yaratıyor olabilir. Bunun dışında kimseyi bunaltmayı seven biri değilim.
benim en çok kendi bildiğimi okumam insanları darlar bunu aslında olumlu yönde yapmaya çalışırım. bencillik anlamında kendim için bişeyler yapmak değil karşımdaki kişi içinde aynı şeyleri ister ve yaparım ama kimisi bunu yanlış anlar o yüzden darlanırlar. ama bana göre bu güzel bir davranış tabi sana göre yanlış olabilir yargılayamam :) soru için teşekkürler kolay gelsin :)
İnsanları darlayan hiçbir özelliğim yok. Sadece şey olabilir, annem ve kardeşimle çok şakalaşırım. Bazen kafaları bozuk olur, şaka kaldıramayacak durumda olurlar ama ben yine de bazen dayanamayıp şaka yapabiliyorum onlara. Haliyle o anda kafaları bozuk olduğu için darlanıp tepki gösterebiliyorlar. Onun dışında diğer insanları darlayan bir özelliğim yok.
Ben darlamam kimseyi rahat bırakırım.. işten dolayı ilginemediğim için tanıdıklarım beni darlarlar genelde.. 🤭Belki inatçılığım biraz olabilir oda karşı tarafı darlıycak derecede olmaz karşımdakine saygı duyarım susarım..