Varsayalım doktor dedi işte bir ay ömrünüz var ve ölmeden önce yapılacaklar listesi yapıyorsunuz. Buna ilk ne eklerdiniz? Süreniz başladı, yarışmacı arkadaşlara başarılar :)
Ölmeden önce yapılacaklar listen olsa ilk ne yapmak isterdin?
Böyle bir liste hazırlamayı düşünüyordum hatta ufak ufak başladım da hazırlamaya. Ancak ben buna ölmeden önce değil yaşarken yapmak istediklerim başlığı altında hazırlamak istiyorum. Neden güzel bir şey yaparken olumsuz kelimeler kullanalım ki. Ölüm ayrılık bırakma terk edilme vesaire bunları kullanmak bize fayda sağlamaz aksine üzer, olumsuz etki bırakır üzerimizde.
Şimdi yapılacaklar listesini mi sordun? Soru buysa bir ay liste yapmak için kısa yani herhalde beni mutlu edecek şeyler yaparım aslında neden bilmiyorum şunu yapmadan ölmek istemiyorum diyecek bir hayalim yok, hayal kurmaya bir acizim şu aralar neyse. Mesela bir ay ömrün kaldığını öğrensem cekebileceğim en yüksek krediyi çekip yerdim o parayı 😂 Zaten bir sonra yokum umrumda mı? Ay bunu yazarken ne aklıma şimdi ya gerçekten ölürsem bir ay sonra böyle buraya da yazmış bak demek hissetmiş öleceğini derler arkamdan 😂