Bazen kendimi durdurmaya çalışıyorum bazı konularda.. O zaman evet çeliştiğim oluyor kendimle.. Nadiren yapmam dediğim şeyi yapıyorum genelde kontrollü olmayı istiyorum ama başaramadığım durumlar da oluyor.. Böyle zamanlarda da eğer mantığımı dinlemezsem ve duyguma yenilirsem genelde üzülüyorum.. O sebeple mantık peşinden gitmeyi daha fazla seviyorum.. En azından daha az üzülüyor insan öyle olduğu zaman.. Keyifli geceler..
Az önce bir çeliştim sankii 😄 Bazen kararsızlık yaşadığım oluyor. Ufak tefek konularda pek önemsemiyorum ama ciddi konular söz konusu olunca çelişmem kendimle.
Bir iki konu var. Bağımlı olduğum şeyleri bırakmak istiyorum ama bırakmıyorum. Beyler bugün sigarayı bırakıyorum dediğimde herkes öyle alışmış ki dikkate bile almıyorlar 😃
Evet kendimizle çelişmek lazım doğru olarak ve doğru olanı bildiğimiz halde beynimizi yanıltmak gerekiyor bazen inanmak gerekiyor herşeyi bilmek belki de doğru degil
İkizler yükselenli bir insan olarak evet diyorum. Şaka maka burç murç bir yana karakter olarak da çok kararsız ve her şeyin tam ortasında duran bir yapım vardır. Çelişmek derdinden ben de muzdaribim.