Sizce ayrılmalı mıyım lütfen okur musunuz🥲?

Sevdiğim çocukla iletişim halindeyiz fakat kendisi sürekli benden cinsel isteklerde bulunuyor. Örneğin: 'Görüntülü arasana, beni b*şalt' gibisinden. İstediklerini yapmayınca bir müddet mesajlarıma bakmıyor sonra tekrar mesaj atıyor. Bana diyor ki 'Bana karşılık versen sana daha çok bağlanırım ama sen hep zorla yapıyorsun dediklerimi' diyor. Mesela bugün sabah benden istediği cinsel şeyleri sırf onu sevdiğim için yaptım ona fotoğraf attım görüntülü aradım ve tatmin oldu fakat şu an mesaj atıyorum cevap vermiyor. Telefon elinde olduğu halde whatsaba girip bakmıyor. Sizce neden böyle davranıyor? Ona onunla evlilik düşündüğümü söyleyince 'ben de düşünüyorum şu işleri halledeyim gelicem oraya, seni eşim yapıcam' demişti fakat neden sürekli konuşamıyoruz onu anlamıyorum. Sohbetimiz ilerlemiyor. Az önce o kadar mesaj attım bakmadı. Sabahları yazıyor. Eskiden böyle yapmazdı son zamanlarda böyle oldu. Arkadaşlar ben napıcam şu ana kadar istediklerini yaptım, ben kimseye böyle şeyler yapmamıştım hatta hiç sevgilim flörtüm bile olmadı, ya emeklerim boşa giderse, ya beni kandırıyorsa 😔 düşünüp düşünüp ağlıyorum saatlerdir...
Sizce ayrılmalı mıyım lütfen okur musunuz🥲?