Genelde övgü soruları soruyorum birde böyle olsun dedim 😅
Ben başlıyorum öncelikle ;
1 - Çok alıngan bir yapım var 2 - Güzel trip atarım aşırıya kaçar bazen ama triplerim uzun sürmez 3 - Biraz fazla kıskancım 4 - Ufak bir kelime ile bile modum çabuk düşebilir tabi bu durumun terside mevcut
Aklıma gelen bunlar daha fazlası vardır belkide..
Kendinizde en sevmediğiniz özellik/özellikler nelerdir?
Ben öyle bir insanım ki, bir sürü farklı özellik bir arada toplanmış aynı bünyede. Kendime hep matruşka derim. Hani içini açtıkça bir sürü bebek çıkar ya o da benim bir çok yönüm olduğunu ifade ediyor, o yüzden matruşka diyorum yani 😬🪆
Neyse çok uzattım, (bilerek. 😆 Cümleleri uzatma çabaları vol 367893)
Kendimde sevemediğim özellikler ;
Fevrilik,
Kendimi küçültüp başkalarını büyütmek,
Fazla hassas ve narin olmak,
Sinirlendiğimde fena bir psikopat civciv olduğum,
Değmeyecek insanlar için yumuşak oluşum, kin tutamamam vs.
-Karşımda ki insanın ruh haline çabuk çekiliyorum ben, çok mutlu olduğum halde eğer karşımds ki kişiden olumsuz bir şey sezersem bir anda dibe falan çekiliyorum. Biraz daha umursuz olmak isterdim bu konuda çünkü bazıları cidden olur olmadık zamanlarda, durduk yere yapabiliyor bunu... -Bir konuda bir düşünceye sahipsem onun dışına çıkmam mümkün değildir, bu ufak tefek durumlar için değilde, hayatıma dair aldığım kararlarda geçerli tabii ki, sabit düşünceli değilim diğer anlamda. -En ufak şeyler bende fazla büyük etkilere sebebiyet verebiliyor, fazla duygusal biriyim ve bana göre en kötü özelliğim, başıma en çok iş getiren özelliğimde bu. Merhamet, iyilik gibi duygular, hak etmeyen insanlara karşı gösterildiğinde sonuçları çok olumlu olmuyor maalesef...
Kendimde sevmediğim özelliklerim fevri kararlarım, yanlış kararlarım, affedici olmam, paramı çarçur etmem 🙄, öfkelenince gözümün dönmesi. İnadımı bu listeye dahil etmeyeceğim, çünkü hem seviyorum hem sevmiyorum 😅
Benimde çok keskin ve hızlı ruh hali geçişlerim var. Bir anda modum yükselebilir ya da düşebilir. Bu konuda insanları fazlasıyla yorabilirim. Melankolik bir ruh halim var. Bazen çok çabuk sinirlenebiliyorum. Bu kendimde olan en sevmediğim özellikler. Bunun dışında ise çok fazla beğenmediğim bir özelliğim yok.
*Bazen gereksiz öfke patlaması yaşamam *Sinirlerimi anlık tutamıyorum/ağzıma geleni saymak *Gereksiz bir şekilde anlayışı olmayan insanlara bazen laf anlatmaya çalışmak *Bazı insanlara ise haddinden fazla değer vermek. *Kırıldığım zaman zor affedici olmak hatta affedemem.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Sevmediğim özelliğim yok diyorum.. Kötü ya da iyi ben benim ve tüm özelliklerimle kendimi seviyorum.. İnsanlara kötü davrandığımı düşünmüyorum.. Hak edene hak ettiği gibi davranıyorum sadece.. Zaman içerisinde sevmediğim özelliklerimi değiştirdim.. Mesela önceden insanlara inanırdım artık inanmıyorum ve umursamıyorum.. Keyifli geceler..
Acımı en derininden yaşıyorum başta bıktıracak kadar, çok fena soğuyorum tekrar eskisi gibi olamıyorum, inatçı yapım var. Tüm bunları sevmiyorum ama bana getirisi çok.