Olduuu :D her sorumda “selamss” yazarak herkese yürüyen ben hahahah. Değildir. Ama konu “selam nasılsın” değil, konu bunu kime söylediğin, ne amaçla söylediğin, sohbetin devamı gelecek mi, gelmeyecek mi.. karşı cinse “selam nasılsın” ile başlar asılmalar, yalansa yalan diyiiin 😛
Hayır değildir tabii ki sonuçta karşındaki insan senin halini hatırını soruyordur ondan sonraki tavrı önemlidir sana nasıl yaklaştığı Veya yaklaşmadı belki de bir şey sormak için mesaj atmıştır her şeyi kötüye yoramayız her erkek her kadın bir değildir her insanın bir olmadığı gibi o yüzden ben böyle şeylerde yargılamıyorum önce dinlerim sonra karar veririm nasıl yaklaştığına İnsanlara da bunu öneririm herkesi aynı kefeye koymayın derim 💯
Selam vermek sünnet almak farzdır. Benim fikrim de zikrim de budur. Nasılsın napıyorsun diye sormayı bu zihniyet yüzünden unuttuk daha doğrusu soğuttuk. Şimdi her şey eskisi gibi olsun istiyoruz da kırılan bardağı yapıştırsan nolur kırık izi duruyor bir kere.
Ülkede iletişim sorunu var bence. İnsanlar gün içerisinde birbirini tanımasa bile iyi dileklerini sunmalı diye düşünüyorum ama bunu fırsata çevireceğini zanneden çok insan olduğu için onları da anlıyorum. Bence bir toplum kendi arasında ne kadar iyi iletişim kurabiliyorsa o kadar bağları güçlenir diye düşünüyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Hayır kesinlikle abazalık değildir. Bu sohbet başlangıcıdır ve gayet normal bir başlangıç. Sohbetin devamında rahatsız edici konuşmalar başlarsa ve uyarılması durumunda hala buna devam ediyorsa o zaman abazalığa giriyor.
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Her selam veren insan neden yürüyor olsun ya çok saçma.. İnsanların merhaba demesi bile sorun haline geldiyse zaten sorun var demektir.. İnsanların niyetini belli eden tavırları olur o ayrı mesele ama kesinlikle her selam veren kişi yürüyordur anlamına gelmez.. Keyifli akşamlar..
Çok önemli bir konuda iletişime geçecek olsak bile, ilk girişimiz böyle olur zaten nezaketen.. Art niyetli olmamak gerek.. Devamında çıkıyor kokusu zaten..