Açıkçası o ilk sorunlarıma, sıkıntılarıma bakarım eğer birilerine ihtiyaç duymazsam ya da duyup anlatamazsam kendim çözmeye çalışırım, eğer yine çözemezsem ya o içimde çözülmemiş olarak kalıyor ya da dayanamayıp birisinden yardım istiyorum, bu genelde de arkadaşlarım olur, ya by yine konudan konuya göre değişir, bir konu vardır ve şu arkadaşımın çözeceğine inanırım falan bu tamamen bana bağlı yani demek istediğim. İlk kendime bakarım çözebiliyor muyum diye ama çözemezsem bile bazen çözülememiş olarak içimde kalabiliyor.
Yarama tuz bastın 😁 hayatım boyunca (10 senedir falan) sadece bir kişiyi aradım. 2 yıl hiç konuşmayıp mesaj bile atmayıp bir sorun yaşadığımda aradığım oldu ve sanki en son bir gün önce konuşmuşuz gibiydi her zaman. Hiç sorgulamaz, hesap sormazdı, tribe girmezdi. Bana çok yardımcı oldu hep. Beni sevdiğini söylemişti ama ben arkadaşım olarak gördüğüm için kabul etmedim. 30lu yaşlara geldiğinde neden evlenmiyorsun dedim. Sana dair umudum bitmeden evlenmem ben dedi. Hep de bunu söyledi. İnanmamıştım. Hiç sevgilisi olmayan ben bir gün sevgilim oldu ve onu sevdiğimi, onunla evlilik düşündüğümü söyledim. Sonra koptuk yine. Ve bir gün onu tekrar aradığımda nişanlandığını söyledi. Ondan sonra eskisi gibi değildi. Hep bir mesafe vardı ve ben de iletişimi devam ettirmeye çalışmanın bir anlamı olmadığını düşündüm. Şimdi bunu neden buraya yazdım, neden anlattım onu da bilmiyorum. Ama galiba hayatım boyunca ondan başka arayacak kimsem olmadı ve olmayacak gibi görünüyor. Ve şu an ona mesaj atmamak için gidip bir şeylerle oyalanacağım.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Realde arkadaşlarım ve kuzenlerim var onları ararım. Ama beni gerçekten terapi gibi gelen @HeartofFire yazarım 😳 Yoo bana akıl vere vere sonunda smellde piskopota bağlıycak😬😬😂😂
Azarlanıp kendime gelmek istiyorsam yaroşu bana hak verecek destek olacak birisini istiyorsam ebuşu. Bunların hepsini bir anda yapacak birisini istiyorsam babamı ararım. 🥲
Aileviyse gorumcemi ya da esimin buyuk abisini. Ama kendi icimde hissetiklerimi anlatabilecegim hickimsem yok. Ben beynimde kurguladiklarimi ya da dusunduklerimi mi demeliyim. .. daha kendime anlatamamisken...🤨