tahminleri daha noktasal olarak geliştiriyoruz hadi varmısınız :)
Üç kelime söyle seninle ilgili tahmin de bulunayım?
tahminleri daha noktasal olarak geliştiriyoruz hadi varmısınız :)
Gez göz arpacık.
odaklandığın biri var ve ondan vazgeçemiyorsun yanlışlarına rağmen aslında tkaıntılısın ve istediğini elde edene kadar sabırla beklemeyide uğraşmayı da seviyorsun
ne kadar kendini yıpratırsan yıprat bu huyundan vazgeçemiyorsun
Gez göz arpacık. Kesinlikle odaklanıyorum. Tahmin etmek zor olmamıştır ahahaha. 5 te 5te bravo gerçekten. 🥇
ver 3 kelime daha o zaman başka bir yönünü keşfedelim
Hava su ateş
espirili yanın çok fazla gelişmiş seviyorsun şaka yapmayı da gülmeyi de güldürmeyi de rahatsın aslında hayatın genel alanın da çok kasıp gerilmek değil tarzın mutlu olmayı ve hayatın kısa olduğunun farkına varmışsın
Yesssss 🤝 evet doğru bildin gerçekten
çok açık verme o zaman daha çok şey bilebilirim :))
ay ben gıdiyom o zaman hoççaqal 😂
arkandan su döküyoruz tez git tez gel diye :D
😛😂
takip edebilirsin suyun akışını görmek için :)
Cevap
2Cevap
Mutlu mutsuz dengesiz
dışardan bakılınca mutlu bir ailen rahat bir ortamın her istediğinin olduğu sanılan bir hayatın var
ancak seni geren rahatlatamıyan ve gereksiz stres yapan çok ama çok yakınından biri ve birileri var
en başa dönsen daha farklı bir hayat kurardım diye hayıflandığında oldu ama herşeye rağmen güzellikelrini yaşamayı beceriyorsun bu hayatın
kısmen rica ederim :)
Ciddi 🌸eğlenceli🌸 takıntılı
özenli olmayı bakımlı görünmeyi takıp takıştırmayı sürüp sürüştürmeyi seven yerine göre hareketi benimsemiş köyde şalvarlı restorantta hanımefendi olabilcek kadar yetenekli bir aklı başında kadın görüyorum
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için evet genel olarak doğru tahmin ettiniz maşallah 💯😅🌸
odaklanınca olaya başarılı olduğum doğrudur :)
rica ederim
Anlarım evet yetenek 👍🏻💯
sanki böyle bir yetenek sende de var diye de ekleyim o zaman bende :)
Yani elimden geldiğince insanları anlamaya çalışıyorum bu bir yetenek mi oda tartışılır🙃
öğrenme tanıma çözme içgüdüsü geliştirilebilir bir yetenek bence
Teşekkür ederim ama bu insanların yaşadıklarından sonra tecrübe edinerek yaptığı bir yetenek olabilir ama yetenek dediğin doğuştan gelmez mi bilemiyorum işte diyorum ya tartışılır Ama çocukluğundan bu yana sadece bana iyi gözlemcisin diyorlar bunu hatırlıyorum sanırım
doğru yetenek doğuştan gelir genel olarak bazıları geliştirir bazıları farkına bile varmaz
ama senin gözlem durumunda gelişmiş iyice bunu hislerle birleştirince ortaya böyle güzel insan keşfiyle orantılı yetenek oluşmuş bence
Çok saolun ince düşünceniz için sizde öyle görünüyorsunuz 👍🏻💯
teşekkür ederim...
Sadakat, gizem ve siyah
erotizmi çok seviyorsun asalet senin için kullanılan bir kelime sanki yalnız değilsin ve yalnız kalmakdan hoşlanmıyorsun eşli ortamlar seni daha çok mutlu ediyor
Gizemli deli çalışkan
Para, Mars, Cazibe
çabuk sıkılan karakterdesin çabuk.
hayatı hızlı daha renkli seviyorsun
meraklı ve araştırmacı bir ruhun var
pozitif yanın daha ağır basıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar