Benim yeteneğim ters yürüttüğüm hislerim sanırım neyi hissedersem tam tersi oluyor hiç yanıldığım da olmadı o yüzden bu konuda yetenekliyim sanırım tabi yetenek denirse buna bilmiyorum ama😂 Allah vergisi herkesin bir yeteneği vardır ama kimse önem vermez kimisi keşfedemez kimisi de umursamaz ama vardır yani mutlaka Ama bazıları da çocukken bunu keşfeder yaş aldıkça da yeteneklerini en iyi şekilde kullanırlar eğitim gibi mesela 📚
Annemle babamı çok güzel sakinleştiririm, az önce bu özelliğimi kullandığım için direkt aklıma bu geldi. dd Sene 2022, hala görücü geliyor cidden şaka gibi Yaşım 20, diş hekimliği öğrencisiyim 30’dan önce evlenmeyi düşünmüyorum ama bugün yıl girdi gireli 3. görücü geldi fkdlsllff hayır nereden buluyorlar anlamıyorum, akrabalar akbaba gibi dedektiflik yapıyorlar sanırım, babamla annem efsane sinirleniyorlar yalnız var ya, babam benim evlenecek kızım falan yok diye bağırarak gönderdi milleti. xdd off cidden at kafalılar 20 yaşında kız istenir mi ya, ben hala elimde nesquikle sünger bob izliyorum sabahları..
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Yani öyle büyük şöyle büyük diyemem ama benim de pc başında klavyeye bakmadan yazabilme yeteneğim var :D ahsh şaka bir yana resme ve müziğe az biraz yatkınlığım var, ayrıca düşüncelerimi bazen kaleme almayı da seviyorum.. Keyifli günler..
İnsanlar hakkında bi şey tahmin ettiğimde yanıltmamaları. 🤣
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şarkı söylerim, bazı spor dallarında iyiyim, kitap yazıyorum kalemim iyi, hitabet gücüm kuvvetli, sosyal becerilerimde çok iyidir. Yeteknekli olduğumu düşündüğüm konular bunlar ✌️