Belki koca bir çınar
Belki kocaman bir dağ
Ben daha çok göklerde özgürce süzülebilen bir kartal olmak istedim.

Bulut olmak isterdim. Gökyüzünde özgürce dolaşmak isterdim. ya da gökkuşağı da olabilir. Ayda yılda bir ortaya çıkıp dünyaya renk getirmek isterdim :)
Kedileri aşırı seviyorum 🐈🐾
Kuşları çok özgür buluyorum her yere istediği an konabildiği için 🐦🕊️
Aslanları çok güçlü ve hükmedici buluyorum 🦁
Üçünü de olmak isteyebilirdim. Ama bunların hiç biri bir Deniz kadar uçsuz bucaksız ve sonsuz olamaz. Hepsinin bir ölümü var. Ama deniz ölümsüz. Bu yüzden deniz olmak isterdim. Hem ferahlık, huzur ve güzellik, hem de özgürlüğü yansıtan deniz bence görkemli bir varlık. Bazen korkutucu olsa da onu seven vazgeçemez. Denizin mavisi bile ayrı güzel.
Bir de gökyüzü var. Deniz için söylediklerim gökyüzü için de geçerli. Hatta gökyüzü denizden bir kaç tık öte benim için. Gökyüzü çok daha fazla üstünlüğü çağrıştırıyor.
Çoğunluk gibi benim de aklıma kuşlar geliyor ama kuşların bile hayatta yaşadığı zorluklar var. Kusursuz hayat yok gibi bir şey. Kuşlar da yağmurlu ve rüzgarlı havalarda yiyecek bulmakta zorlanıyor, barınmakta zorlanıyor. Yavrularını kaybediyor çoğu defa gözleri önünde. Hayatları oldukça zor yani. Uçuyorlar ama, hayata onların da gözünden bakınca uçmanın çok bir afilli yani yok gibi bir şey. İnsan olmasaydım olmak ta istemezdim. İnsanlar biraz daha az zorlanıyor çoğu konuda bitkiler ve hayvanlarda daha çok iyiler.
hayvanlar aleminde de çok acımasız zincirleme bir yeme döngüsü var bunu da eliyorum insanlar alemine benziyor zaten jsnshsb var olduğunu bildiğimiz ama nasıl gözüktüklerini nasıl yaşadıklarını bilmediğimiz belki diğer gezegenler belki başka alemdeki o varlıklardan olmak isterdim yeterki insan ve hayvan olmayayım 🤪
Cevap
17Cevap
Ben aslan olmak isterdim.
Yeri geldiğinde üstüme gereksiz yere gelen herkesi parçalamak isterdim.
Kuş olmak isterdim herzaman ki gibi..
Yükseklerde uçmak.
Aslan olmak isterdim. Ondan olamasam bir Maine Coon hiç fena olmazdı 🦁
Bu soru bana eski sevgilimi hatırlattı. Aynı soruyu o bana sormuştu. Ona verdiğim cevabı vereceğim. Belki bir kedi olabilir, belkide bir vampir olabilir. Ona "Sen hangisi olmamı isterdin " demiştim. Vampiri tercih ederim demişti. haha😅 Ve sonra bana " kraliçe arı veya dişi güzel aslanda olabilirsin " demişti.
Arı cevabını sevdim. Kraliçe arı olabilir. Bu aramızda hem komik bir espiri , hemde onun bana taktığı lakaplardan. Bana " Beautiful Beeeeeeee " diyordu. Soruna cevabıma gelirsem 4 tane cevabım var. Kedi, vampir , kraliçe arı veya dişi aslan olmak isterdim.😄
Kuş olmak isterdim.
Hatta bir saksağan. Hiç bu kadar umursamaz keyfine düşkün kuş görmedim.
Serçelerin emek emek bulduğu ekmekleri önlerinden alıp kaçıyor. Kedilere, köpeklere kafa tutuyor.
Hayat ona güzel sanki oh.
#Cassie
Sincap olmak isterdim, fazla kendi hallerinde canlılar ve sadece yanaklarıma ne kadar fazla fındık sığdırabilirimin derdinde olurdum galiba.🐿️
Bulut olmak isterdim. Gökyüzüne ait bir parça olmak için...
Aslında kuş diyecektim en azından uçarım diye ama sonra aklıma The Lobster filmi geldi. Özellikle istediğimden değil de ıstakoz olmak fena olmazdı. Adam da bunu güzel savunuyordu filmde😂
Koala olmak isterdim. Aslında geri kalır yanım yok, sürekli uyuyorum 1-2 aydır. Doğuştan uykusuzluk çekiyor gibiyim, galiba havalar buz diye etkisi var.
Kesinlikle

Kediii 😻
Kedi olmak isterdim ben :)
Miyav miyav diyip durayım, aynı ben gibi bir sahibim olsun sürekli öpsün beni 😅
Şu hayatta en güzel surette yaratılan ve yeryüzünün halifesi iken insan dışında bir varlık olmak istemezdim...
Kartal 🦅
Kartallar, eşleri ölünce yalnızlıkla dost olup başka eş aramazlar. Bu bakımdan dünyanın en vefalı hayvanları olarak bilinirler.
Ben sorucaktim bunu😭
Umarım az görüş gelir😐
Bozulmayan, deforme olmayan herhangi bir nesne olmayı tercih ederdim. Canlıysan ölüm seni öyle böyle yakalayacaktır.
Su olmak isterdim. Böylece ben olmadan dünyadaki hiçbir canlı yapamazdı 😈
Martı olayım ben ama uçandan olsun, elektrikli olandan değil
Bir kar tanesi olup onun dilinin ucuna konmak isterdim :)
Vampir onlar da insan görünümlü yaratıklar ama ölümsüz olmayı isterdim
Ayna olmak isterdim.
Şimdi de iyi bir aynayım..
Kainatın en kutsal varligiyiz sadece aklinizi kullanın yeter
Kuş olmak isterdim şu anda İstanbul’a uçuyor olurdum
Kaplan.
Hayvanat bahcesinde gordugumden beri estetik olarak en begendigim hayvan diyebilirim : )
Geceyi aydınlatan bir ay olmak isterdim
Teşekkürler
Görünmez olmak isterdim nerde şerefsiz arsız hırsız soysuz temizlemek isterdim
bizim hayatimiz en kolayi bence hayaller olarak guzel ama insanlar hicbir canliya deger vermiyor ki
Sanırım hissi duygusu kalbi canı kanı olmayan bir eşya olmak isterdim, ne olduğu farketmez
Belki de bir zakkum... evet. Muhtemelen bir zakkum olurdum.
uğur böceği, kelebek ya da bir canavar olacaksam vampir
Kurt olmak isterdim.
Bana anka kuşu diyorlar🤗
Duvar olayım ben gelen, geçeni duyayım.
Kedi ya da aslan
Sincap 🐿
Kedi olurdum ye iç uyu
Kartal ya da bal porsuğu
Kuala olmak isterdim 😂
Vazo da çiçek etkisiz , izleyen , bekleyen...
Kaplan olmak isterdim, çok asil bir hayvan...
Asteroit olup dünyaya kaymayı isterdim. sfkfşjdhd
Panda olmak isterdim hep yatıyorlar falan
Anka kuşu
köpek olmak isterdim..
Hayatta olmak istemezdim
Çiçek😁😁😁
Kuş , kuştan özgür ne varki bu dünyada..
Çınar
Kuş misali
anime karakteri hshsuh
Kedi 😃
Tasma
Kedi 🐈
Kuş olmak isterdim
Jaguar
uzaylı
Kuş. ;”)
Kedi
Martı olabilir