Kadını ganimet olarak görerek, 20 kadına yürüyüp 2 kadını örümcek ağına düşürüldüğü zaman çapkın olunmuyor. Halk dilinde abazan yaftası yapıştırılıyor. Yahut kadının 20 erkeğe gel, gel yapıp yürümesine sessiz kalıp ufak çaplı flörtleşmesinede çapkın demiyoruz. Yollu diyoruz.. Yani erkeklere yol açan anlamında kullanıyoruz bu tabiri. Çapkınlık bana göre fark yaratmaktır, aykırı olmaktır. Kadına yürümeden, erkeğin önünde şaklabanlık yapılmadan bu sıfata erişiliyorsa, üzgünümki çapkındır o insan.. Hayır ben çapkın değilim.. Söylediğim gibi, çapkınlık dikkat çekmektir bana göre. Oda no no no bende yok. 🥺🤤
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Hayatımda biri varsa o kişiye ait olmak ve ona sahip olmayı isterim ben kesinlikle.. Gel gelelim hayatımızda biri varken bile güzele güzel diyoruz bir çoğumuz.. Yani bir çok insan bu konuda yalan söylüyor.. Çapkınlık daldan dala atlamak olarak değerlendiriliyor sadece lakin çapkınlığın bir çok çeşidi var.. Kimi sadece göz çapkınıdır, kimi eyleme döker bunu.. Birine hey maşallah demek çapkınlık sayılıyorsa çapkınım demektir :D Keyifli günler..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
hayatında biri oldğu halde gözleri dışardaysa çapkındır. ilişki dışında bakıyorsa ona buna çapkınlık değil bu bence arayış
Çapkınlar yürüyen merdiven gibidirler. Hangisine yürüsem acaba diye düşünürler. Yürürler yürürler sonra vay efendim o benim peşimden koştu oluyor. Çapkınlar güzel, çirkin dinlemez. Gönül bu ota da konar, boka da konar misali. Çapkın birisi değilim, bir kişiye odaklanırım sadece. Ama çapkınlar böyle mi? Sevgilisi varken bile yürüme ihtiyacı duyarlar. Boşuna demiyorum ben, yürüyen merdiven gibi bunlar diye.
Eskiden orta düzeyde bir çapkındım, her şeyin sınırı olduğu gibi çapkınlığında bir sınırı olduğunu bilerek hareket ederdim. Gerçek aşkı aramaya başladığım günden itibaren çapkınlığı bıraktım. Demem o ki çapkınlık öze hiçbir şey katmaz, sadece gönül eğlendirmeyi sevenler çapkın olabiliyor ve gerçek sevgiyi çapkınlıkta arayanlara söylemeliyim ki yol yakınken geri dönün, çünkü aradığınızı bulamayacaksınız.
Bence çapkınlık oradan oraya savrulmak yalnızlığa arayıştır. Yalnızlığını nasil dolduracağını bilmeyen insanların , daldan dala konmasıdır. Ben çapkın biri miyim hayır değilim.