Mesela buradaki üyelerden ele alalım konuyu kimleri takip ediyorsan o kişi hakkında hakkında az çok bilgi sahibi oluyorsun mesela çok fazla kız takip ediyor ise ve erkek takip etmiyor ise o profilin nasıl biri olduğu az çok bellidir öyle olmasa bile öyle gözükür dışardan
Sizce bu düşünce doğru mu siz ne düşünüyorsunuz?
İnsanların kimlerle konuştuğu kendi karakterini gösterir mi?
Genelde kendi konu etiketlerime sahip ve de sorularında kalite barındırdığını düşündüğüm kişileri takip ediyorum. Ama bu demek değildir ki başkaları aynı kalitede değil. Profil içeriğini kendime yakın bulduğum herkesle konuşurum, bir sakınca da görmem takip etmiyorsam da dahil.
Arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim demişler büyüklerimiz, o zaman daha internet yokmuştu :D fakat haklılardı. Burası da o misal. Bazılarının takip isteğini sırf takip ettiklerinden dolayı reddediyorum. Çünkü vardır bir şeyler, mutlaka vardır yani. Takip isteği geliyor, sonra profiline kimleri takip ettiğine göz atıp öyle kabul ediyorum, doğrudur.
Kesinlikle; kimi takip ediyorsan o karakterdesindir, kişi karakterine yakın olan kişiyi çeker ve kimi takip ediyorsan görüşlerinden yorumlarından sorularından bilgi sahibi olursun zaten sanal iç duyguların dışa vurumudur bana göre :)
Doğruluk payı çok yüksek. O yüzden kolay kolay kimseyi ekleyip arkadaş olmam. Olduğun kişiler bir iki tanede oda beş yıldır tanıyorum. Takip etme huyum yok. Benden uzak durulması iyidir. Kim kimi takip ediyor veya sohbet ediyor umrum dışı. Herkes karakterini gösterir. Uzağım zaten sanal ortamlara. Yorum yap çık yeterli oluyor. İsteyen istediği ile konuşsun.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Hayır katılmıyorum buna tam anlamıyla. Discord açılmadan önce hiç bir pembeli üyeyle sohbetim yoktu. Takibimde de fazla yoktu. Çünkü takip ve mesaj atan çoğu pembeli üye mavili üyeydi aslında. Ama şimdi bir çok pembeliyle diyoloğum var. Ben insanların benle olan diyoloğundaki saygıya bakarım. Her önüne geleni takip ediyorsa zaten takibimde olmaz. Takibimde olan herkesi önemserim.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Bence alakası yok.. Banane kim kimi takip ediyorsa etsin.. Samimi olduğum insan sayısı zaten sınırlı benim.. O yüzden kafam rahat.. Neden kasayım ki.. Neyi bu kadar ciddiye alıyor insanlar anlamıyorum.. Hayır bir de sanki takip listemizdeki herkesle samimiymişiz gibi lanse edilmesi ayrıca saçmalık.. Bazılarıyla diyalog bile kurmuyoruz sorular haricinde.. Bir insanın bana olan yaklaşımına bakıyorum.. Ha ama şöyle bir durum var, benim sevmediğim ya da sorun yaşadığım biriyle can ciğer kuzu sarmasıysa o zaman değerlendirme yapabilirim.. Bunun haricinde kesinlikle takılmam.. Keyifli geceler..
Göstermez bence, istisnalar elbette vardır, şöyke ki annem çok bilge bir kadın ve doğuştan psikolog olduğuna inanıyorum ama coğrafya ve şartlar olsun hep onu yoran meziyetsiz insanlarla aynı ortamda olmak zorunda kalıyor. Meziyetsiz derken insani yönden bahsediyorum. Ve buna üzülüyorum annemi bu ortamdan kurtarmak için elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum. Açıköğretim sınavlarını çözdüm çünkü onun üniversiteye gitmesini çok istiyorum okuma hakkı elinden alınmış küçük bir kız benim annem, onu sevmediği onun enerjisinden faydalanan insanlardan kurtarmak istiyorum. Meselenin vardığı nokta şu yani, etrafımızdakiler eğer tercihimizse bizi yansıtır
0 takip edenler var ya da 1 kişiyi takip eden ya da 945 takip eden takipçi 3 yani hemen hemen anlıyorsun neyin ne olduğu az önce bana bıkmadan her gün takip atan ve kabul ettikten sonra tekrar takip atan birini engelledim, sırf geri takip istediği icin bıkmadan bir sene boyunca bu hareketi yapan birinden ne beklersin? Artık gına gelmişti inanki
Göstermez hele de buranda bahsediyorsak. İnsanlqr sürekli sohbet edip buluştuğu kişileri kimse anlamasın diye takip etmiyorlar 🤣🤣 saçma ama öyle. Yani takipten çok muhatap oldukları ne mal olduklarını gösteriyor
Tabiki gösterir insanlar karakterine göre arkadaş seçimi yaparlar buylar uyuşuyorsa anlaşma iyiyse dostluğa döner. Bazılarının amacı dediğin gibi farklı olur bazılarıda gerçekten arkadsş olurlar.