Ben sana kızsam, kendime küserim. Dilinin küstüğüne, kalbin saatlerce konuşur bazen.. Küstüm demek ne kolaydı çocukken, şimdi ise alttan alıyoruz istemeden. Gün gelir saatlerce konuştuğun insanlarla tek kelime konuşamaz olursun. Konuşma ile anlatılamıyor, susunca anlaşılan. Küsmek nedir bilir misin? Küsmek dürüstlüktür, Çocukçadır ve ondan dolayı saftır, Yalansızdır, Küsmek “seni seviyorum”dur. Vazgeçmemektir Beni anlatır küsmek. Diyorlar ki küsme aşka daha kimler gelecek kimler geçecek Bilmiyorlar ki en son giden her şeyimi götürdü.. Bilmiyorlar ki en son giden daha sonra gelecekleri bile götürdü…. Aramıza öyle bir buzdağı koydun ki, küresel ısınmanın feriştahı gelse eritemez! Koskoca bir şehre küstün mü sen? Üstelik hiç bir suçu yokken. Sırf o yok diye! Bardağı yere at ve sonra ondan özür dile. Aslında onu kırmak istemediğini ve ondan tekrar su içmek istediğini söyle. İşe yararsa, ben burdayım. İnan dualarımı eksik etmem. Sonsuz mutluluklar diliyorum. Sana onsuz, o’na sensiz olan! Küskünlüğüm hayata değil, içindeki beş para etmez insanlara. Bıkkınlığım ise, onların yüzüne bakmak zorunda kalmam aslında. Küs bile değiliz. Küs olsak barışmak için bir ihtimal olurdu. Kimseye kırgın değilim, kaderime küstüm Küsme Sözleri bundan kime ne! Bana kalsa yazarım da, kelimeler küsmüş sana… Dilinin küstüğüne, kalbin saatlerce konuşur bazen… Aşıkların küslüğü, birbirlerini görene kadar sürer. İçim nasıl küskün sana bir bilsen… Ama hiç bilemeyeceksin… Bazen araya giren o küskünlüğü, en güzel anılar bile kurtaramaz. Bilir misin? Gönül derin küser, yarasına yara açana. Küs olsak da korur musun beni her şeyden?
görseldeki boş edebiyat yok hala seni seviyorummusda yok vazgecmemekdirde falan fasa fiso hepsi Küsmek egomu tatmin etmiyorsun ondan naz yapiyorum biraz uğraş demekdir küsenle ne bidaha arkadas olurum nede gider gönlünü alirim küsen insan ayagini denk alacak o kadar yine gereksiz yükseldim 🤣