Veya şöyle sorayım.. istediğin bir şeye sahip olmak için çaba sarfettiniz mi?
Bu kişi de olabilir..💁🏻♀️
Bu kişi de olabilir..💁🏻♀️
İstediğim her şeye sahip olabilmek için çokalıştım, çok şey feda ettim, çok bedel ödedim. Evet 29 yaşında henüz yolun yarısına bile gelmeden istediğim her şeye sahip oldum. Bundan sonra da 50 ye kadar çalışırım. 50 den sonra kalan zamanı tatilde geçirmeyi istiyorum.
Maddi olarak oldum 3 ev araba eş yer yurt cocuk ama öyle şanssızlık var ki memleketimde işler azaldığı için bursaya geldim çalışmaya eşimle birlikte ve varlık içinde yokluk çeker gibiyim maalesef ve yaratan varlıklarımin bile keyfini sürdürmedi galiba bir yerde bir hata yaptım ama nerde
Elimden geleni yaparım istediğin şeye sahip olmak için fakat istediğim şey, ben yaklaşmaya çalıştıkça uzaklaşırsa durmayı bilirim. Enerjimi boşa harcamayi sevmem.
Cevap
14Cevap
istediğim her şeye sahip olsaydım
burada olmazdım sanırım:)
yani bu imkansız ütopik bir hayal
Böyle bir ülkede, böyle şartlar altında mı? Güldüm... :D
Çok bi hırsım olmadı şuyum olsun buyum olsun die. Hayal kurmayı sevmm
🙂🙂
şu an değilim. Ancak Şebnem Ferah'ın dediği yerdeyim.
"Kimseye çiçek bahçesi vaad edemem artık. İsteyen olursa beraber ekeriz. Eskidendi o her şeyi sırtladığım günler. Artık çaba görmediğim her yerden uzaklaşıyorum."
Hayır henüz olmadım. İsteklerimi yerine getirebilecek bir partner ve iyi bir geleceği olan ülke.
Valla istediğim çoğu şeye sahip oldum ama bitek ona sahip olamadım, o da içimde ukte kaldı
Amaaann bilmiyorum ya 2014 ten beri uğraşıyorum onunla ama bi ikna edemedim
Böyle hayatın dedirdi bana artık
Biraz sevdiğim için biraz da heralde takıntı yaptığım için böyle oldu
İstediği her şeye sahip olmuş bir insandan daha fazlasına sahibim.
Bir şeylere sahip olmakla mutlu olmak aynı doğrultuda giden şeyler değil maalesef, ama teşekkürler.
Mücadele ettim savaştım basardım...
...👍
Sahip olduklarımdan sonra o hissizlik...
Her şeye sahip olamadım. Ama bir çoğuna oldum.
sanırım yeterince mücadele etmedim
Sahip oldum
evet oldum
hayır olamadım
hayır
Pek sayılmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?