Sanmıyorum. Sıradan bir insanım. Beni diğer insanlardan farklı kılan, onlardan daha önde tutan bir özelliğim olduğunu sanmıyorum. Farklılık aramayı bir kenara bırakalım; herkeste olan bir albeniye sahip olmayı da istemezdim. İnsanı albenili kılan şey farklılıklarıdır bence.
Öyle miyim tam olarak bilmiyorum ama çevremde bunu duymuştum bir Albaniye sahip olmak için gereken önemli şeyler özgüven dik duruş giyim tarzı Giyimden kastım Çok açık dikkat çekici giyinmek değil gayet usturuplu şekilde giyinmenin Çekici olmaya katkısı var bakım hatta göz teması bile buna birebir bunlar varsa albeni ye sahip olmak mümkün 🤍 Ama hiçbir zaman bunun için çabalamadım neysem oyum doğall davrandım hep sanırım kendini kasmadan çekinmeden toplum içinde bulunmak insana özgüven açısından da faydası var size de tavsiye ederim 😇
Merhaba, genelde iyi bir tipim olduğu söylenir yani kötü diyen hiç duymadım ama ben sadece tipimle ön plana çıkmak isteyen biri hiçbir zaman olmadım. Yaptığım doğru işlerle, iyi niyetimle, merhametimle insanların hafızasında yer edinmek temel prensibim oldu ve bundan sonra da öyle de olacaktır. O yüzden tip, albeni geçici şeyler ama sevgi, saygı ve başarı insanla her zaman beraber olacak unsurlardır. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Tip olarak çekici olduğumu söyleyen hiç olmadı. Yani çekici geldiğim birisi olduysa da bunu dile getirmedi 😅 ben de çekici olduğumu düşünmüyorum zaten. Ancak eski bir arkadaşım karakterim için "her kızın hayalindeki erkeksin" demişti bana. Bunu da iltifat olarak söylememişti, gerçek düşünceleriydi. O yüzden karakter olarak bir albenim var diyebilirim sanırım 😅
Albeniden ziyade etrafıma salbeni enerjisi yaydığımı düşünüyorum. Çünkü her dediğimi farklı yönlere çeken, anlamlar çıkaran kişiler var çevremde. O yüzden onlara tek demek istediğim 'salbeni!' olur. Hayatın herhangi bir alanında da albeniye sahip olduğumu düşünmüyorum. Çünkü hiçbir zaman dikkat çekmek gibi bir amacım olmadı ☾
Albeni ve çekicilik karşı cinse göre değişebilir lakin ben 1.85 boy 95kg Ela gözlü Kıvırcık saçlı Kara saçlı Makina mühendisi Kendi işinde Kendi halinde Bekar 3 dil bilen 38 ülke gezmiş Düzenini kurmuş biriyim Beğenip beğenmemek çeciki bulup bulmamak albeni görüp görmemek karşı cinse kalmış
Kendimi niye övmeyim ya da niye yereyim. Çapkın diyen de oldu, kurt diyen de oldu. Etkileyici olduğumu da duydum. Çokça ptal denmiştir, gözünün önündekini görmüyorsun da... Hiç yakışıklı olduğumu duymadım hiç bir kızdan. Şener Şen'e benzetirler bazen...
Hayır hiç kimseden duymadım açıkçası kdosksls, kimden de duyarım bilmiyorum, tatlısın lafını aldım o kadarr. Yani duymak ister miyim? Tabi ki isterim, neden istemeyeyim ama her şekilde dikkat çekmek istemem, sıradan bir insanım işte, bu albeni konusu, kendim her şekilde seveyim yeter diye düşünüyorum, birilerinin beni dikkat çekici bulmasına takmak istemiyorum, zaten mükemmel insanım yeter yani, artar hatta 😎 ama albeni insanlar da hoşuma gider açıkşası bakarsam bir kere daha bakabilirim.