Bir çok şeyimi saklarım kimseyle paylaşacak kadar güvenmiyorum Güvenecek insan sayısı da çok nadir sayıda şu an tanıdığınız birine anlatınca ekstra daha çok takıyoruz ya gider başkasını anlatırsa diye o yüzden hiç tanımadığın insanlara anlatmak insanı daha rahat hissettiriyor ve iyi geliyor o yüzden ben sırlarımı başkasıyla paylaşacak kadar önemsiz görmüyorum şu hayatta çoğu insan nankör olmuş çoğu kişi yaptığın iyiliğin nankörü olmuş hayat böyle olunca benim için güven çok ekstra önemli bir kavram🤍
Bir annemden hiçbir şeyi saklamam, her şeyi söylerim. Annemle arkadaş gibiyiz, hatta en yakın arkadaşım diyebilirim. Hem tavsiye hem nasihat almak için... Gerçekten yakın dediğim 2 arkadaşa sahibim, onlarla da klasik aşk hayatı şu bu konuşurum, o kadar. Maddiyatmış, aile yaşantısıymış.. anlatmıyorum, en yakınım olmalarına rağmen.
Ailevi mevzuları, özel hayatı baz alan konuları ve maddiyat içerikli meseleleri herkesle paylaşmam. Bunlar özele giriyor. Herkesin bilmesi hiç doğru olmaz.
Beni matruşka bebeği gibi düşün brom. Açtıkça yenisi çıkar. Katman katman acılırım ben. Başta hiç bir şeyi mi anlatmam kişi verdiği değer, ilgi ve güvenle zaman için de benim bir kabuğu mu kırar ve bir sonrakine erişir.
Belirli duvarlarım var benim ve emek isteyen duvarlar.
Bilmediğim birine özeli açamam çünkü niyetini bilmem. Yaşamımı gerçekten merak edenler zaman için de kavrıyor. Aynı şey karşımda ki kişi için de geçerli insan zamanla çözülmeli diye düşünüyorum.
Hayatımda yaşadığım şeylerin %90nını herkesten saklarım. Kimseye koz vermeye gerek yok, gün gelir karşımıza çıkarlar ve bizim kendi ellerimizle verdiğimiz kozları yüzümüze vururlar.
Özel hayatımı göz önünde yaşayıp insanların gözüne sokmak istemem ve bu yüzden saklarım. Bazı duygularımı da herkeste göstermek istemem. Acılarımı da gizlerim. Kimse bilsin istemem kendim halletmeye çalışırım.
Gelecek planlarımı anlatmam kimseye gerçekleşince görürler zaten. Bir de şimdiye kadar birlikte olduğum kadınların hiç bir şeyini, özel anını paylaşmam kimseyle. Çevreme güvenmediğimden değil kadına duyduğum saygıdan.
Maddi durumum , aile içi sırlar ve özel hayatım bende kalır genellikle bazen duygularımı saklama konusunda güçlük çekiyorum ama onu da aşmaya çalışıyorum