Ben; şuraya biraz mutluluk yazalım djdjd

Bazı şeyler dışında değiştirmek istemezdim.
Aynı ailem, aynı arkadaşlarım ve kuzenlerim, doğduğum yer ve bütün akrabalarım hepsi aynı olsun isterdim.
şu an yaşadığım İstanbul 'u istemezdim o kadar.
Ben kaderimi değiştirmezdim memnunum şükür ufak dokunuşlar tabiki olmasını isterdim bunun içinde uğraşırdım ama şöyle düşün zaten hergün kaderimize dokunmuyor muyuz bu yüzden değiştirmeyle uğraşmak değil güzelleştirmek adına koşturuyorum ☺️
Cevap
41Cevap
Yaptığım hataları düzeltmeye çalışırdım. Bazılarından helallik alırdım. Ya da bilmiyorum yine aynı olurdum sanırım.
Zamanı büküp en başa geldim.
Büyürken yürüdüğüm yolları değiştirmek isterdim, çünkü; o yollar da yanlış insanların sokaklarına saptım.
Belki oralardan da yaşanmışlıklar adına tecrübe kazansam da, bu her zaman iyi bir tecrübe olmadı.
Bir de küçükken hep ben artık büyük adam olmak istiyorum derdim keşke demeseymişim. Büyüdük şimdi geri gidemiyoruz :)
Büyükken çocukluğa, çocukken bu zaman arasın da gidip geliyorum. Gerçekten değişmesi gereken ama yarım kalan o kadar çok şey geçmiş ki.
Teşekkürler biraz nostalji yaşadım
18 yasinda 40 yasinda bir adamla ailemin zoruyla evlenip bosanmazdim keske karsisinda dursaydim
Ahhh kuzum benimmmmm kıyamam sana
Seni o kadar iyi anlıyorum kii
Doğum yılı mı birazcık iyi taşırdım 2002 doğumlu değil de ne biliyim işte 1997 doğumlu fiyat olmak isterdim ya da işte hadi 2000 olsun ama şu anda 19 yaşında değil de birazcık daha büyük olmak isterdim
Baştan yazacak bir kader istemem. Sonuçta kaderin içinde yine sınavlara tabiyiz. Kader de öyle hazıra konmak yok. Bu yolun yokuşu da inişi de düzlüğü de olacak.
Yaşadığım hayatı aynen yaşamak isterdim yine ama karşılaştıklarımı mutlaka değiştirirdim..
Şu resimdeki sarışını eklemekle başlar bir sürü değişiklik yapardım. Böyle bir orta kalite film vardı kitaba yazıyordun gerçek oluyordu reichmiydi neysi ismi
Hiç bir değişiklik yapmak istemezdim. Beni ben yapan zaten yaşadıklarım bir tanesini değiştirmek şu an ki beni değiştirmek anlamına gelir. Ben benden gayet memnunum açıkçası :)))
Tamamen hafızanın silinmesiyle başlardım ilk olarak KizlarSoruyor diye bir siteye hiç giriş yapmamayı bağımlılık yapıyor çünkü 😂
Güzel Ve Eğlence Dolu Bir Hayat Yazardım. Ve En Önemli Detayıysa Sevdiklerimden Sevgi Görmeyi İsterdim.
Bir hata yaptım sonucunun böyle olabileceğini tahmin edemeden.. 5 yılıma mâl oldu. 2015 ekime dönmeyi çok isterdim hemde çok...
Hiç bir şey değiştirmem. Böyle geldi isem bir sebebi var.
Benim değiştirdiğim bir kader de beni bambaşka kaos ortamlarına sokabilir.
Sağlık, huzur ve mutluluk ile ilgili bazı şeyler değişirdi.
Bunlar saçma sorular geçmişi değiştirmek mümkün değil gelecekteki kaderim beni bekliyor olacak.
hiç bir şey
olduğum kadını yaşadıklarıma seçimlerime borçluyum.
insan olarak doğduğum kısmı değiştirirdim doğmaya engel olamasam bile
Sadece karşılaştığım birkaç kişiyi değiştirmek isterdim onları hiç tanımamış olmayı..
Gözüm kapalı şekilde Random harflere basıp enter tuşuna başardım. Sürprizlerle dolu bir hayat olurdu
Zerre dokunmazdım. Bir kitap olsa açıpta okumazdım :)
Aslında herkesin olmqk istediği yer şu anda bulunduğu nokta.
4 senemi heba ettigim kisiyle hic tanismamayi degistirirdim
Son 10 yılımı sil baştan değiştirmek isterdim hiç yaşanmamışçasına
İlk önce kendimi mutlu etmeyi öğrenirdim
Hiç bir kimse için beklenti içine gitmezdim
Evlilik kısmı hariç hepsi dura bilir hatalarım bile ayrı zevkli hepsi ayrı tecrübe ve olgunluk verip beni ben yaptı o yüzden degistirmem
Kısmi olarak insanın yaptıkları zaten kader'i etkiler. Gecmis gecmistir, bu saatten sonra yaptıklarına dikkat edebilirsin bence 🤗
Şunları demek ferdi içimden sonra aklıma geldi hiçkimse O'nun kadar güzel yazamaz kaderi ve sustum eyvallah dedim 🙂🤲
Toptan silerdim yaa.
Özellikle kendimde şu fazlalıkları alırdım. Fazla merhamet, fazla ilgi, fazla sevgi gibi.
Birkaç değişiklik yapardım
sakinlik yazardım sakin olmak sakin olmakkkkk hahaha
Kaderimi baştan yazmak değil de zamanı bi 6-7 yıl geriye almak isterdim.
Başka ülkede yaşayabileyim yeter 😀 o şekilde düzenleme iyi giderdi
Ben aynı şekilde yaşardım ya tanıdıklarımı tekrar tanıyamazdım öylesi bir durumdan
Annem ve babam olacak yaratıkların ben doğduktan hemen sonra ölmesini isterdim
Vayy geçmiş olsun, merak ettim
Ben karakterime aşığım karaktersizler düşünsünler bunu
Dış etken diye bir şey yok yani
Zaman mekan doğal etkenler vs
@DreamGhosters mesela ailemi değişe bilirdim
Ben kadere inanmıyorum aslında. Yani o yazılı bizim mahkum olduğumuz bir şey değil. Ne istiyorsak onu yapıyoruz
Kader yarı insan elinde yarı imtihanlardır. Ne tam yazılı olan demektir, nede tamamen insanın elindedir.
@DreamGhosters etrafımız kendi elimizde değil fakat kendimizi yönete biliriz
Bazen birşeyler öyle bastırıyorki insan , istemeden birşeyler yapıyor,
işte bunları kaldırmak değiştirmek istiyor insan
@DreamGhosters yani bu da beynimizle yapıyoruz zaten beyin biliyor
İyide bu kendini kandırmak olur, yaşanmış ve değişik sonuçları olmuş birşeyi yaşanmamış gibi takılmak,
Düşünsene bir an kaza geçirdin bacağın koptu, bacağın kopmamış gibi takılabilir misin
@DreamGhosters yani bu etrafla ilgili olduğu için benim elimde değil
İşte insanlar böyle olayları değiştirebilmek istiyor
yani bu etrafla ilgili olduğu için benim elimde değil
Yani onları değiştirdim de karakterimi asla değişmezdim
Zaten insan attığı adımlarda doğru olduğunu düşündüğü için atar adımları kendinde çok az ya da hiç hatabulmaz
@DreamGhosters aynen
😎👍🏻
Doğduğum şehir değişse her şey çok daha kolay olurdu.
Kader konusunda fazla konuşmak cahilliktir. İman eder geçeriz, konu kapalı.
Ben sadece iyi bir aile isterdim beni seven benimle ilgilenen bi aile anne ve babamdan nefret etmek istemezdim
Bu yaşa kadar iyi ilerledi, değiştirmezdim.
Gerek yok zaten sonuç aynı olacak
Hayal dünyasında yaşamıyoruz
Tek degısklık yeterlı benım için
İsterdim tekrar onu görmek
Biraz kendime uzun nbie penis verirdim.(17cm şu an)
Farklı bir branştan öğretmen olmak isterdim.
Hesabı mi kapattin sen xper düşük
Aynen gaza gelip kapattım geride açılmıyormuş😀bu yeni hesap🙂
Geri dönüşü yok kapayınca maalesef neyse tekrardan hoş geldin :)
Teşekkür ederim 🌺 evet tecrübe edip öğrenmiş oldum 😊
Oyle cok sey degistirirdim bos ver.
Kaderimden memnunum. Nasibime düşenlerle mutluyum.
Yaptığım hataları bir daha yapmak istemezdim
Biraz isyankarlik olur yarıda
3 yıl önce Facebook hesabımı kapatırdım.
Bazı insanlarla hiç karşılaşmamış olmak isterdim
Komple baştan reset çekerdim
Hic düsünmedim..
8 yılık sevğilin başkasıyla evlenmesi
Para durumu ::: On
norveç isterdim
Dogduğum şehri değişirim
Uyruğumu
Doğmamak.
sil baştan yazardıım
İlk aşk hayatı yaratırdim çünkü yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?