Geçenlerde ders ne diye sordum Sonra biri İngilizce dedi Birkaç dk sonra tekrar ders ne diye sordum başka birine sonra he İngilizceydi dedim Sonra tekrar sordum aynı kişiye o da az önce söyledin ya dedi sonra ben anlamsızca yüzüne baktım o da tekrar İngilizce dedi
Bir yıldan fazla süredir sanaldan konuştuğumuz kişinin adını geçen aylard tam anlamıyla öğrendim Normalde de aklıma birkaç isim geliyor sallıyorum birini şu ana kadar tutmadığı olmadı
Bir de herkes bana adımla sesleniyor bulunduğum ortamda ama ben çoğunun simasını bilsem de adını unutuyorum. 4 yıldır sürekli gördüğüm birkaç kişinin adını daha bu yıl düzgünce öğrenebildim. Bir de yüzünü bile hatırlamadığım ama bana ismimle hitap ederek konuşanlar var. Onların sadece adını değil yüzünü de unutmuşum💦
İlk kapandığım yıllar dışarı örtüsüz çıktığım olmuştu
Dışarı çıkarken ayakkabıyı giymeyi unutup ev terliğiyle çıktığım da oldu ama erken fark edip ayakkabı giymiştim
İnternetten bir şeye bakmak için girdiğimde bakacağım şeyi unutuyorum
Telefonumu unuttuğum çok oluyor. Sürekli telefon arıyorum nerde bu diye Bir keresinde unuttuğum yerde bir hafta kalmıştı
Dışarı çıktığımda gelirken şunu alayım diyorum ve almayı unuttuğum oluyor
Annem bir saat sonra yemeğin altını kapat dediğinde o yemek yanıyor ya da ben gittiğimde çoktan altı kapatılmış oluyor Aynı şey buzluktan şunu çıkar dediğinde de oluyor
Ama bazen bir sürü ayrıntı hatırlıyorum neden hem bu kadar unutkan hem de ayrıntı hatırlıyorum bilmiyorum. Değişik bi durum dmcls
Hiç özet olmadı canım uzun yazmak istedi kusura bakma 😅
Ben de ciddi bir unutkanlık durumu var yalnız. Örneğe dökecek olursak bu tam bir geri z... havası estirebilirim burada 😄 Bu hafta tam 4 kere şampuan aldığımı unutup tekrar aldım. Dün 3 saniyeliğine ismimi unuttum ki 30 yıldır taşıdığım ismi unutmak benim için son noktaydı 😄 Hani ben biliyorum unutkanlığımı da karşımdaki insanın zeka seviyesi düşük biri olduğumu düşünmemesi için hiçbir nedenim kalmıyor.
Shaha😂😂😂 Az önce haber beklerken beni unutmanızı mı söyliim yoksaaağ ona buna yanlışlıkla kalp atmanı mı yoksaaağ seni EİG seçtiğimde, teşekkür etmeye geldiğinde kendini sorumu sahiplenip, görüşleri beğenmeye dalmanı mııığğ? Hangi birini sayayım kiiğ? Shahah😂😂😂
Bak yanlışlıkla birilerini ekleyip kimin olduğunu bulamamakta var onu unuttun ama tabii bugün seni unutmak ayrı bir değişik olaydı😬😬😂😂yemin ederim o an içimden de geçirdim neden bir şey yazmadı diye 🙈🙈😂😂ayy çok güldüm ya 😂😂
Yapmamı söyledikleri şeyi 5-10 saniye sonrasında unutabiliyorum. 5-10 dakika da değil, resmen 5-10 saniye sonrasında uçup gidiyor zihnimden. Bu denli unutkan biriyimdir. Ya zihnim çok dolu olduğundan ya da gerçekten unutmaya yatkın biri olduğumdan kaynaklı...
Ufoyu kapatmayı unuttum üzerine havlu atıp yatmıstım yangın çıktı herkes uyudugu için esyalar biraz zarar gördü koltuklar vs yandı tesadüf eseri annem salona girmeseydi büyüyecekti 😂 demliğin altını yakıp unuttugum için ailem artık eski model bi demlik aldı gecen demlikte su ısıtırken unutmusum mutfaga girdiğimde demlikte gram su kalmamış öyle yanıyordu 😂
Telefon ile konuşurken telefon nerede diye arıyorum markete 3 kez şampuan almaya gidip eve gelip şampuanı görünce aklıma gelmesi. Youtu. be video bakmak için girip 10 dakika boyunca aklıma gelmeyip başka yere dalmam.
Masada elimde olan çatalı 2 dakika boyunca aramıştım. Sonra diğerlerine sorunca elimde olduğunu fark ettim. Acil B12 takviyesine ihtiyacım var, biliyorum 🥺
Hem işim hem de karakterim gereği neredeyse hiç bir şeyi unutmam. Hatta aklımdaki eylemi gerçekleştirene kadar bütün gün onu düşünür kendimi adeta sıkboğaz ederim.