Bir tomurcuk misali, hayat bazen elinde suyla gelir, bazen hataların gübren olur toprağına ve bazen hayatında ki insanlar seni yiyip bitiren böcekler gibi sarar tüm yapraklarını... Peki sen tüm bunlara rağmen yeşerebildin mi?
Hatalar içinde yeşerebilmek, her hatadan sonda hayata tutunabilmek ve hataların izlerini silmek gerçekten çok zor bir meziyet. Herkesin yapabileceği bir şey değil. Buna verebileceğim cevap, deniyorum, olacaktır. Deniyorum ve düşsem de her seferinde ayağa kalkıp çiçeklenmeye çalışıyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Hiç bir zaman yaptığım hataların beni çürütmesine yok etmesine izin vermedim. Defalarca dibe vurdum. Her seferinde daha kötü düştüm. Bazen hemen kalkamayıp, düştüğüm yerde kaldım. Ama ne kadar hızlı düştüysem o kadar hızlı kalktım. Yanlış insanlara verdiğim güvenimi kaybettim ama bu demek değildir ki herkes onlar gibi karaktersiz. Yeni insanlara kendimi kapatmıştım. Ama bazı insanların yaptığı hataları başkalarından çıkaramazdım. Bu yüzden yeni insanlar aldım hayatıma. Sizleri tanıdım ama iyi ki de tanımışım diyorum ❤️❤️🖤bak düz siyahın yanına düz kırmızı da koyyım dedim 🙈🙈😂