Haksızlığa ihanete uğramış olsaydınız, ne gibi tavır sergilersiniz. AF edermiydiniz?
İhanete uğrayan erkek ne Yapmalı?
Haksızlığa ihanete uğramış olsaydınız, ne gibi tavır sergilersiniz. AF edermiydiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vallah sana bir tavsiyem daha fazla çalışmalı düzgün durdukça inanki o kisl4r geri donuyo ama ozmnda sen kabul etmiyeceksin onlar hatasını anlayıp daha iyisini bulamdi diy3 o hunu yapmazdı diye geri döncek ve dertlesmek isteyecek ama sen önce kendini ise vermen lazım gelistrmen lazım oyle seyelr4 takılırsan asla ilerlemezsin uzuluyo diye havalara girer buna izn verme
@aleynaanice Görüşlerin için çok teşekkür ediyorum. Kimsenin agi kimsede kalmaz onu bilirim. Haksızlığa uğradım sadece sevdiğim biri tarafından hayırlısı buymuş degemez bazı insanlara hak veriyorum size
Yani ben bile durumunu anlayabilirim ben de 2 aynonce bosandim hemde benim en güvendiğim kişi eşim diyebilirm 8 ayliken birakti beni okdr zor surecten geçtim ki anlatamam ama cok sukur yarabm bir nur topu oylum var calsiyorum gelisitiryorum kendimi yani biraz morel olsun diye ailemle geziyorum unutmaya calisyorum imtihanimla savasiyorumm ama allahima şükürler olsun ailem varmış diyorum bide oglusm çok şükür oyizden sende çalış gayet et haytna bak hayrlii neyse o olsun demeki hayrli degilmis inanki bosansan daha mı iyi olurdu evli olsaydin yok onune bak 😉
@Öncelikle Allah sana bağışlasın çocuğunu hiçbir ah sasmamistir. Elinde sonunda buluyor onu anlamıyorum insan bile hayırlısı böyleymiş diyelim sizin için zaten kısa bir zamanda istediğimiz şeklinde yaş sağlanamıyorz bir sınav dünyasındayiz sen kendinden eminsen kocam tarafından sınavı o kaybetmiş sen kazanmışsin sonuçlarda huzur dolu bir olgunluk ve asıl olan varlığın gönlünde taht kurmuşsundur inşallah hiç birseye üzülme sadece zor bir sınavda gibi gör kendini ve hayatın çok hızlı gectini bil içinde ferah tut derim çocuğuna işine gücüne bak yaptığın hersey seni bir gün bulur ummadığın zamanda kalbini bozma Allah yardımcın olsun
Amin cok sagil güzel kardeşim ama sende isinde gücünde ol aileni üzme 😉sukrt
@aleynaanice evet haksızlığa gelemiyorum. Oysaki volkanlar gibiyim dediğiniz gibi aile ve işimi düşünüyorum. Şükrediyorum. Sizde sağolun çok memnun oldum kardeşim, hersey gönlünce olsun teşekkür ediyorum.
😊😇
Affetmemeli. Kadın için de erkek için de
Bende aynı fikirdeyim ama birisi için değil kendi geleceğini kız arkadaşlarına feda etti ve baştan sonuna kadar yanlış anlamadan dolayı bir bilseydi oba ne kadar doğru gittiğini hayran olurdu ama bir kere affettinmi aynı hatayı tekrarlar diye düşünüyorum obyuzden güvenemiyorum inanmıyorum biraz yaş farkı var oysaki anlayamıyor anlatamıyorum
Cevap
1Cevap
İhanete uğrayan erkek affetmemeli, hayatından silmeli
Bu çok kötü birsey bir yanda yanlış anlaşılmaktan dolayi diyorum cahilliğe veriyorum. Bir yanım bu zamanda kim cahilki affetme bırak onu yanlizligına esir kalsın
İhanet eden taraf bendim affetti
Ne gibi ihanetti sendeki mesela 🤔
Aldattim
Beni yanlış anlamayında asla asla affetmem kesinlikle ama oyle birsey değildi sadece saf iyi niyetli olduğu icin daha önceki arkadaşlarına kanıyordu ve onlara benim hakkımda olan şeyleri anlatmış ne kadar saçma aslında özel sandım bana anlatması gerekirken onlara anlatıp onları dinlemiş başıma okadaf olaylar getirdi kendini çok değersiz biri yaptı güvenim gitti sevgim gitti ona karşı bu durumda inanmadım ya bu hareketlerine asla boyke biri değil dedim onca kızlar var etrafımda ben onu sevmiştim inanmıştım doğruydum ama tecrübe sıfır onda birseybyokken birsey varmış tavırlarından sıkıldım ben buca olan şeyleri hakketmedim o yüzden Allaha havale ediyorum herkesi hepsini iyise iyi kötüyse kötünün bin katını versin inşallah vericekte inaniyorum
Yaptıklarını hata olarak görüyorsa illaki düzelecektir sende deneyimleyip akillanir ekmeğini başkası yer benim sevgilim de bunu söyleyerek affetti
Evet yapcak birsey yok gin geçtikçe soğuyorum ondan iş işten geçtikten sonra beni kimse anlamasın tınlamam bende öyle biriyim benimde hayata bakış açım böyle kim ne yaparsa kendine yapar onu bilirim baştan sona haksızlık yanlış anlama ve kurgudan ibaret oysaki akıl var mantık var ama kullanmadiktan sonra kendi duygularını başkasına meze yapanı sevmem beni meze yapanı asla sevmem
İhanet diye bir şey yok. Bu kafayı değiştirmeli.
Ney denir sizce görüşün neydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar