Herkes gibi beni de özel ve mutlu hissettirir. Fakat bu tür insanların sayısı oldukça azaldı günümüzde. Yani bakınca insanlarda haklı aslında. Çünkü istismara o kadar açık bir konu ki bu. Nasıl davranacağını bilemiyor insanlar. Birini seviyorsun, onunla ilgili her şeye her konuda dikkat ediyorsun. Fakat karşındaki insan bunu farklı yerlere çekmeye çalışıyor ve kötüye yoruyor. Çok fazla abartılmadığı sürece bana güzel davranışlar bunlar. Çünkü aşırıda insanı gerçekten sıkar ve bunaltır.
Haklısın dostum insanlar artik bu tarz ince davranışlar karşısında ne yapacağını ya bilemiyor ya da kötüye kullanım olabilir ama önemli olan yapabilmek he baktık kötü yere gidiyor biz olduğumuz yerde dururuz ama giden gider
Tabi ki de özel hissettirir. Kadınlar ilginin üzerlerinde olmasını severler zaten. Her an birinin bakışlarını üzerinde hissetmek, senin yaptığın şeyleri gizliden takip ediyor olmak ya da herhangi bir konuşmada sözlerini hatırlıyor olup herhangi biri ile olan münakaşada seni savunması filan bence çok özel hissettiren şeylerdir. Nasıl davranmasını biliyor olmak ve de ölçüyü tutturmak asıl önemli olan nokta ama. Rahatsızlık boyutuna varmadığı ve de kadının hoşuna gitttiği sürece bu durumda şikayet edilesi bir şey yok bence.
Güzel ve mutlu hissettirir bana. Ama birinin her daim bir diğerine iyi geldiği bir dünya yok ya gerçekten yok yani. Bir defa o kişiye değer vermeye başlayınca, en ufak olayda seni en çok mutlu eden o olduğu gibi, en çok üzen de yine o oluyor. Tabiki ilkyardım çantası gibi yüreği olan insanlar bunları da kolay atlatır ama mesele güvenmekte. Herşeyden zor olan o zira. Ama evet hisler ve çıkarlar devam ettiği sürece iyi gelir ve gelmeye devam eder
Her ilişki de az da olsa ticaret vardır. Kimse kimseyi karşılıksız ve ebedi temizlikte sevmez. Kimse kendini iyi hissettirmeye kişiye zaman ayırmaz Sevgi ticareti işte bu da. Yanlış değil bence. Diğer çıkarları barındıranlar yanlış.
Başka görsel bulamadın mı be Keçi. Tabii ki değerli hissettirir. Amma velakin :D bazı konularda ürkütücü olabiliyor. Bu sabah “bi arkadaş” beni şaşırttı hahahah “çüüüşş, oha, yuh” falan yani. Annem bilmez, onun bildiğini 😅🙆♀️
Birinin benim tüm herşeyimi ince ayrıntısına kadar biliyor olması, unutmamış olması değer verdiğinin göstergesidir. Böyle biri samimidir, rahat hissedilir yanında. Konuşurken kelimelerini seçmek zorunda olmazsın çünkü senin yüreğini niyetini biliyordur. Bence güzel bir şey bu.
Değerli hissettirir elbette. Ben öyleyim sevdiğim insanların annesinin doğum gününe kadar bilirim. Bu değer verdiğini gösterir. Aynı şekilde ben de değer gösteriririm ona.
Ben biraz irdeliyorum bu tarz insanları, nihayetinde ben bile benimle ilgili herşeyi aklımda tutmazken bir başkasının bu kadar ehemmiyetli davranması 🤔 devir zor, şartlar kötü herkesin ruh sağlığı da yerinde değil dimi..
Stalker değil yahu senin onunla paylaştığın her şeyi hatırlayıp daha sonra bunu soyleyebilmesi mesela 3 ay önce demişsindir ki ben pamuk şekeri severim 3 ay sonra bile denk geldiğinde o sen sevdrsin diyip pamuk şekeri almıştır yani senin söylediğin şeyleri hatırlaması vs