Kişilik & Karakter Şu an son nefesinizi verecek olsanız, aklınızdan son olarak ne geçer? AşkDeğildeNe Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yani şu an ne düşünüyorsunuz Güncellemeler+1 yıl Ne geçerdi? Şu an son nefesinizi verecek olsanız, aklınızdan son olarak ne geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u lotus-patra Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ahiretimi düşünürüm o anda.Ama şu anda aklımdan geçenler çok başka.Ne olduğu bana kalsın. 1 1 Yorumla AşkDeğildeNe +1 yıl Saygı duyarım;) Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bankada kaç param kalmıştı keşke onuda yeseydim kefenin Çebi yok nede olsa 😂 1 0 Yorumla
Yanickcarras Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Gideceğim yer Türkiye'den ne kadar kötü olabilir 😅 1 1 Yorumla AşkDeğildeNe +1 yıl Buna yorum yaparım😂 Katılıyorum Yorumla
Birazsenbirazben5 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayatin Yaşamaya değer olmadığını 1 0 Yorumla
grkmmm9 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl biriktirdiğim paraları keşke harcasaydım derim. 1 0 Yorumla
__Victoria__ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hiçbir şey 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ahiretimi düşünürüm o anda.
Ama şu anda aklımdan geçenler çok başka.
Ne olduğu bana kalsın.
Saygı duyarım;)
Bankada kaç param kalmıştı keşke onuda yeseydim kefenin Çebi yok nede olsa 😂
Gideceğim yer Türkiye'den ne kadar kötü olabilir 😅
Buna yorum yaparım😂 Katılıyorum
Hayatin Yaşamaya değer olmadığını
biriktirdiğim paraları keşke harcasaydım derim.
Gidince ne bok yicez diye dusunurdum
B.. yedik derim
Hiçbir şey
Din.