Düzgün kaliteli kız göremiyorum. Erkekler de öyle hoş ama kızlarda daha bi yaygın sanki. Tek vizyonu memesimi popunu açmak olan insanları görmekten iğreniyorum artık
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İnsanların nefesini açtığına bu kadar kafa yormak daha büyük bir basitlik:)
Nefesini açmak ne jsjjf
Neresini* otomatik düzeltme nddnmss
Hiç yormadım valla iki saniyemi aldı
Soruyu soralı 5 dk olmuş hala buradasın:)
Sen burada olduğum tüm saniyeler kara kara milletin g*tünü düşündüğümü mü sanıyordun sjjfjfjf
Baya öylesin zaten. Ahlak bekçiliğinden kudurmuş durumdasın
Hayır ahlak bekçiliği yok burada. İsteyen istediği yeri açar. Ama hiç bir vizyonu olmayıp sadece bununla ön planda kalmaya ve ilgi görmeye çalışmak basitliktir. Metalaşmadır. Bu kadar
Ahlak bekçiliği değil deyip yine ahlak bekçiliği yapmışsın. İnsanlar senin tanımlarına göre basit olmuyor, kimse de senin doğruların doğrultusunda yaşamak zorunda değil.
Canım ahlak kavramından haberin var mı senin? Ya da soruda ahlakla ilgili bir şey geçmiş mi? Basitlik ile ahlaksızlık arasındaki farktan da haberin yok gördüğüm kadarıyla. İnsanlar basit olması başkadır ahlaksız olması başka. G*tünü açar ya da kapar, ahlak bunla sınırlı bir şey değil. Ama kendini bundan ibaret olarak pazarlayan basittir. Önce şu kavram karmaşasını bi hallet sonra gelir yorum yaparsın
Bu meta dedi kavram dedi ya kendini zeki görüp üste çıkmaya çalışıyor safım benim :D iki üç kelime öğrenmiş
Meta ve kavram denilince farklı bir kelime duyduğunu zanneden cahile de bak sen:Dd
Ahlak felsefesi hakkında birçok kitap okudum, biraz bilgim olduğunu düşünüyorum:)
Ahlak deyince sen sanırım tamamen dinî açıdan düşünüyorsun. Ahlak (İngilizce tabiriyle morality), insanların davranışlarının doğru veya yanlış olarak sınıflandırılması ile alakalıdır.
Sen diyorsun ki kendisini insanlara soyunarak sevdiren insanlar basittir, dolayısıyla böyle bir davranışın SANA GÖRE "yanlış" olduğunu söylemiş oluyorsun.
Bu popüler bir görüş dolayısıyla herkes seni destekleyecektir. Fakat bazı insanlar için bunu yapmak basitlik olmayabilir, öyle istediği için öyle yapıyordur. Başka özellikleri de vardır ama insanları bu şekilde çekmeyi seviyordur.
Kendi görüşün bu olabilir ama bunu dile getirme şeklin yanlış, üslubun yanlış. Ahlak bekçiliğini de burada yapmış oluyorsun. Sana göre yanlış bir davranışta bulunan insanları aşağılamış oluyorsun.
Sen de bu yaptığımın yanlış olduğunu düşünürken basit dediğine göre, sen de beni ahlaksız bulmuş oluyorsun. Bu da senin ahlak anlayışınla ilgili o zaman bu yazdıklarına göre.))) Yani benim hareketimle değil. Büyük paradoks
Evet öyle oluyor. Bana göre ahlak bekçiliği yapan kişilere ahlak bekçiliği yapıyorum snfnendjsj
Ahahaha yine paradoks. Pekala
Evet dnfnsmdj tam paradoks
cahillik kötü bir şey değil tıpkı basitliğin kötü olmadığı gibi ama sen basit kelimesini alıp da kendini üstün tutarcasına anlam kazandırırsan üzgünüm ama orada sana kimse yardım edemez. insanların açık seçik görüntüleri hoşuna gitmemesini söyleyebilirisin bunu söylerken sen cennetlik biri olmuyorsun dikkat et kendinide aşağılara çekiyorsun ayrıca sen kızlarla derdinde yok buna eminim senin ilgilendiğin konuyu ben sana söyleyim bu kızlara erkeklerin ilgisi sana batıyor.
Knk sen bi sus ya. Bir de kendimce çıkarım yapmış ahhsjdjd g*öt açan kızlara ilgi gösteren erkekler diğerlerine göstermiyo sanman peki. Ya da benim o basitlikteki birieylerin ilgisine ihtiyacım olduğunu düşünmen 😂😂 batma daha fazla
Soran pembik, seni birileri sinir etti de kavga mı arıyorsun, yoksa genel ruh halin mi böyle? :dd
Genel ruh halim pamuk gibidir de aptallığa tahammülüm yok, adamına göre muamele.)
basit gördüğünede sana da aynı pamuğu tıkayacaklar fazla kabarma canım :D
Argümana bak ahahhaha hep bu cümleyi kurmayı beklemiş gibisin hadi gözün aydın başın göğe erdi
Yani sence bu soruda "Evet açık giyinen kız basittir" diyenler aptal değil, ama biz aptalız öyle mi? :d
Öyle olsun...
Aptal kelimesinin muhatabı sen değildin ama olmak istiyorsan
ÖYLE OLSUN...
Bahsettiğim sert tavırlar bana karşı da vardı o yüzden kendimi de kattım. Neyse sakin ol şampiyon. Bi çay kahve iç.
İçimliyorum
Görme sen de kimsenin baistliği sana kalmadı sen mi doğurdun şimdi sen ak paksın diye erkekler sana mı gelsin nedir bu yargı kadının kadını aşağılaması bitin artık
Niye üstüne alındın basit biri misin
seni ilgilendirmez senin gibi malın önde gideni değilim çok şükür erkek misin sen ya da çocuk musun?
Malın önde gideni değilsen neden bu kadar popon yandı
ergen bir erkeksin belli :D
Ahahhdd hayır prenses bi kız
Basit olmayı seçiyorlar yapacak bir şey yok
Bişey soracağım.
EVLİLİK DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?
DÜLÜNMÜYORUM
DÜŞÜNÜN O ZAMAN
maalesef Düzgün kaliteli kız kalmadı