Kişilik & Karakter Ks’canlar🤭 Koştur Koştur gelin💃🏻 şu an aklınıza ilk gelen şeyi itiraf edebilir misiniz? BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 🤭Naber dostlar👋👋 Hadi biraz eğlenelim öğrenelim merak edelim…💃🏻 Ks’canlar🤭 Koştur Koştur gelin💃🏻 şu an aklınıza ilk gelen şeyi itiraf edebilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Evet edebilirim. Bu aralar bir çok kişiye yalan konuşmak zorunda kaldım. 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yarın işten kaytarmayı çok istiyorum :D bütün gün uyuyasım var. 1 2 Yorumla BiBusesin +1 yıl Bende bugün zor kalktım yerimden Yorumla Catutigernos +1 yıl Hava da kapalı soğuk bir şey de yapılamıyor o yüzden dışarı çıkasım da yok pek Yorumla
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Çok güzel soruymuş itirafa gelinceee...Hangi birini yazayım 😄😄 1 1 Yorumla BiBusesin +1 yıl Ahahah ilk düşündüğünü gönder gitsin😂 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. kostur kostur geldim gjagkladzv tatlı yemek fırın sütlacc 1 1 Yorumla BiBusesin +1 yıl 😂 dur o kadar koştun az soluklan yersin sütlacını😂 Yorumla
mozcanmbel17 Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Yarın işten cikaralabilirim ve bundan ailemin haberi yok. İşler korktuğum gibi giderse sonum pek hayırlı olmayacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evliyim ama 2. Bir hayatım var. Kimse bilmiyor. Orada kendi istediklerimi yapıyorum.. 2 4 Yorumla BiBusesin +1 yıl Sevgiliniz mi var yoksa eşinizin bilmediği başka bir düzeniniz daha mı var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilim var. Ama sevgilim eşini falan biliyor. İkisinin sevgisi ayrı bende. İkisinin yeri ayri. Karıştırmiyorum birbirine. Ve ikisini de seviyorum.. Yorumla BiBusesin +1 yıl Vay be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noldu Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Dünya düzdür ama bizden saklanıyor 😱 1 1 Yorumla BiBusesin +1 yıl Ahahah😂 vay be Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Sırt çalışmak geldi aklımaa 1 2 Yorumla BiBusesin +1 yıl Soğuk soğuk git yat evde😂 Yorumla XIARESIX +1 yıl Bugün kapalı zaten 🙄 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl KS 'den tanıştığım biri bana WhatsApp'tan nude göndermiş. Benden de istedi, bende çekip telefonumun WhatsApp'insan gönderdim. Oğlum telefonumu kurcalarken resimleri ve yazışmaları gördü. Çok utandım. 0 1 Yorumla BiBusesin +1 yıl Ayy🤦🏻♀️ Yorumla
BankerB Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. İtiraf edecek bişey aklıma gelmiyor 1 2 Yorumla BiBusesin +1 yıl Nası yaaa😂 Yorumla BankerB +1 yıl Bilmem gelmedi 😏 Yorumla
CrawL13 Takip Et Xper 2 Yaş: 44 +1 yıl Bor kızın arkasına elimi uzattım kalabalığın içinde Bi baktım altına kilot giymemiş parmağımın yarisi galiba arkasına girmisti:)) 0 0 Yorumla
anatolian_Mongol Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Grup seks yaptım ve hala teklif alıyorum🙄 0 0 Yorumla
DerdeBaytar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aklıma gelmedi. İtiraf okumaya geldim😂 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Karnım aç 1 2 Yorumla BiBusesin +1 yıl 😂😂 ye bi şeyler Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Kim hazırlıycak Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Fakirim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet edebilirim. Bu aralar bir çok kişiye yalan konuşmak zorunda kaldım.
Yarın işten kaytarmayı çok istiyorum :D bütün gün uyuyasım var.
Bende bugün zor kalktım yerimden
Hava da kapalı soğuk bir şey de yapılamıyor o yüzden dışarı çıkasım da yok pek
Çok güzel soruymuş itirafa gelinceee...
Hangi birini yazayım 😄😄
Ahahah ilk düşündüğünü gönder gitsin😂
kostur kostur geldim gjagkladzv tatlı yemek fırın sütlacc
😂 dur o kadar koştun az soluklan yersin sütlacını😂
Yarın işten cikaralabilirim ve bundan ailemin haberi yok. İşler korktuğum gibi giderse sonum pek hayırlı olmayacak
Evliyim ama 2. Bir hayatım var. Kimse bilmiyor. Orada kendi istediklerimi yapıyorum..
Sevgiliniz mi var yoksa eşinizin bilmediği başka bir düzeniniz daha mı var
Sevgilim var. Ama sevgilim eşini falan biliyor. İkisinin sevgisi ayrı bende. İkisinin yeri ayri. Karıştırmiyorum birbirine. Ve ikisini de seviyorum..
Vay be
Noldu
Dünya düzdür ama bizden saklanıyor 😱
Ahahah😂 vay be
Sırt çalışmak geldi aklımaa
Soğuk soğuk git yat evde😂
Bugün kapalı zaten 🙄
KS 'den tanıştığım biri bana WhatsApp'tan nude göndermiş. Benden de istedi, bende çekip telefonumun WhatsApp'insan gönderdim. Oğlum telefonumu kurcalarken resimleri ve yazışmaları gördü. Çok utandım.
Ayy🤦🏻♀️
İtiraf edecek bişey aklıma gelmiyor
Nası yaaa😂
Bilmem gelmedi 😏
Bor kızın arkasına elimi uzattım kalabalığın içinde Bi baktım altına kilot giymemiş parmağımın yarisi galiba arkasına girmisti:))
Grup seks yaptım ve hala teklif alıyorum🙄
Aklıma gelmedi. İtiraf okumaya geldim😂
Karnım aç
😂😂 ye bi şeyler
Kim hazırlıycak
Fakirim
bir sürü var
Mesela 😎