Gülüşüm ikisi karışımı bişey napcam bn bilmiyorum üzülüyorum sadece gülünce acaba karşımdaki gülüşümle dalga geciyomu diye düşünüyorum veya rahatsız oluyormu diye şu zamana kadar olmadı bisey ama birisi derse üzülürüm ama çokta kafaya takan biriside değilim ama üzülürüm işte yani çünkü bu kusurumun farkındayım...
Gülmek en güzel eylemlerden biridir. İnsanların ne düşündüğü değil sizin ne için güldüğünüz önemlidir. Bu hayatta gülecek şeyler artık sınırlı bence bunun kıymetini bilin ve kendiniz üzmeyin. Sonuç olarak kimler nelere gülüyor sizin neyiniz eksik. Siz kendiniz rahatsız oluyorsanız da ağzınızı kapatırsınız gülerken olur biter Boyle şeyleri kafanıza takmayın. Ben yeriniz de olsam açarım Cem Yılmaz bu düşüncelere inat yine gülerim. Üzüldüğünüz günlerin hatrına hatts tekrar gülün. Hatta bakın bu dayı da ne güzel gülmüş
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
😄😄 evet çok içten gülmüş zaten genelde ağzımı kapatarak gülüyorum hiç beğenmiyorum çünkü 🙁
Senin sevmediğin bir şeyi bir başkası sevebilir. Samimi olduğun birine sorabilirsin. Gülmek değişime uğrayan bir şey değildir. O yüzden gülmeye devam et
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Allah İrem ile karşılaşanlara sabır versin, evlat olsa sevilmez bu karakter.
Siz de üzülmeyin, her şey düzelir zamanla. Olmazsa estetik olursunuz.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İrem Derici in gülüşü bana sempatik geliyor. Ama ben kendi gülüşümü beğenmiyorum sadece...
Yo hayır mesela birşeye gülüyoruz ortak komik bişey oldu ben onun gülüşünü beğeniyorum ama kendi gülüşümü sevmiyorum işte sen niye benim moralimi bozuyor ya ztn bozuk moralim mk