Bu tıvırtıyı kendin denemelisin. Ben önyargıyı sevmem. Kendim de yaptırdım ve sonradan daha önceleri neden bilmediğime ve gitmediğime pişman oldum. Hem hayata bakışım hemde işteki başarım inanılmaz derecede arttı. Bu uygulama çakralardaki tıkanıklığı açıyor ve bir seansta Bu etkiyi yaptı tekrar gideceğim.
Sayın bey efendi ben 800 kisilik bir çagrı merkezinde calisiyorum. Bunun 720si kadın theta healing, access, duru goru, zart zurr pat küt hepsini biliyorum. Merkezin yarisinin instagram biosunda yasam kocu yaziyor. Merak etmeyin 😊 sirkette denk getirdigimin çakrasını ben bedavaya aciyorum hemde. Ustune kurs ucreti de seans ucreti de almiyorum. Hem daha mutlu ayriliyorlar. Pamuk gibi oluyorlar hafta boyunca sinirleri stresleri kalmiyor.
Ben araştırdım da gittim ve gerçekten belgesi olan biriydi ve çok giden vardı. Hatta bana saçma geliyordu hani son şans ne olursa olsun der gibi gittim. İyi sonuçlar almasam burada paylaşmazdım gerçekten. Yorum için ayrıca teşekkür ediyorum. Bu ülkede herşeyin doğrusu da üçkağıdı da var. Gerçekten çoğumuz mutsuz yaşıyor ve maskelerle geziyoruz. Ben artık maskemi çıkardım ve gerçekten de mutluyum şükürler olsun. Geçmişime bakmadan takmadan yaşamak bunca zaman sonra çok güzel benim için.
Bu arada bu uygulamayı yaptırmadan önce instagramdan bir uygulama yapan hanımefendi büyüğümün numarasını bulup aradım. Hiç tanımıyordum. Bana corona sebebiyle seansları bıraktığını söyledi ve başka bir arkadaşının telefonunu verdi. Onunla bir sohbet ettik çok ilginçti. Bu hanım 50li yaşkardaydı ve annesi kanserdi aynı zamanda kemoterapi alıyormuş. Kemoterapi sırasında hasta yakınları odaya alınmıyormuş ve doktorundan özel izin alıp kemoterapi yapılırken annesine access bars uygulamış her seferinde. Dediği tüm hastaların saçı ve kaşları dökülürken annesinden hiçbir değişiklik olmamış ve annesi ileri derecede kanserken tedaviye çabucak cevap vermiş ve iyileşmiş. Bunu çok samimi bir şekilde anlattı ve ben sorduğum için. Günümüzde bitkisel de değil tamamen kimyasal ilaçlarla tedavi yapılırken ve her ilacın bir sürü yan etkisi varken güzel bir şey değil mi? Birde bu tür konularda en az 100den fazla kitap okudum ve binden fazla video seyrettim gerçekten öyleymiş gibi yapanlar da vardı işin uzmanı olanlarda. İnsanlar artık para için başkalarının duygularını hiçe sayıyorlar. Bu iyi insanların halen var olduğu gerçeğini değiştirmiyor. İnanın bir arkadaşım aldığı tabancayı bana göstermeye geldiğinde çok sevdiğim bir arkadaşım olmasaydı elinden alıp başıma sıkacaktım hemde yoldayken. O durumdan şimdiki halime gelmem de kolay olmadı. Şimdi gerçekten de mutluyum🙂 sırf ben değil herkes mutlu olsun.
Mutlaka yaptır ben inanmadan gidip yaptırdım gerçekten 1 saat sonra uzun yıllar olmadığım kadar mutlu çıktım oradan üstelik tam bunalımlı bir zamanımda gitmiştim. Fırsat buldukça gitmeyi düşünüyorum teşekkürler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim bir derdim yok hocam ya. Kendimi kontrol ediyorum zaten.
İnan bana boş bir şey değil. Sonrasında neden daha önce yaptırmadım neden bu kadar beklemişim diyorsun. Yüzün gülüyor.
+27 yaş üstü, mutsuz, iliskileri hep sorunlu olan bosluktaki kadınların paralarıni söğüşlemek icin bulunmus tırıvırı
Bu tıvırtıyı kendin denemelisin. Ben önyargıyı sevmem. Kendim de yaptırdım ve sonradan daha önceleri neden bilmediğime ve gitmediğime pişman oldum. Hem hayata bakışım hemde işteki başarım inanılmaz derecede arttı. Bu uygulama çakralardaki tıkanıklığı açıyor ve bir seansta Bu etkiyi yaptı tekrar gideceğim.
Sayın bey efendi ben 800 kisilik bir çagrı merkezinde calisiyorum. Bunun 720si kadın theta healing, access, duru goru, zart zurr pat küt hepsini biliyorum. Merkezin yarisinin instagram biosunda yasam kocu yaziyor. Merak etmeyin 😊 sirkette denk getirdigimin çakrasını ben bedavaya aciyorum hemde. Ustune kurs ucreti de seans ucreti de almiyorum. Hem daha mutlu ayriliyorlar. Pamuk gibi oluyorlar hafta boyunca sinirleri stresleri kalmiyor.
🙂
Yazdıklarımda aklınıza yatmayan yer varsa lütfen benimle paylaşın
Ben araştırdım da gittim ve gerçekten belgesi olan biriydi ve çok giden vardı. Hatta bana saçma geliyordu hani son şans ne olursa olsun der gibi gittim. İyi sonuçlar almasam burada paylaşmazdım gerçekten. Yorum için ayrıca teşekkür ediyorum. Bu ülkede herşeyin doğrusu da üçkağıdı da var. Gerçekten çoğumuz mutsuz yaşıyor ve maskelerle geziyoruz. Ben artık maskemi çıkardım ve gerçekten de mutluyum şükürler olsun. Geçmişime bakmadan takmadan yaşamak bunca zaman sonra çok güzel benim için.
Ne mutlu size. Bu guzel paylasimlariniz icin tesekkur ediyorum iyi gunler diliyorum
Ben teşekkür ederim 👍
Bu arada bu uygulamayı yaptırmadan önce instagramdan bir uygulama yapan hanımefendi büyüğümün numarasını bulup aradım. Hiç tanımıyordum. Bana corona sebebiyle seansları bıraktığını söyledi ve başka bir arkadaşının telefonunu verdi. Onunla bir sohbet ettik çok ilginçti. Bu hanım 50li yaşkardaydı ve annesi kanserdi aynı zamanda kemoterapi alıyormuş. Kemoterapi sırasında hasta yakınları odaya alınmıyormuş ve doktorundan özel izin alıp kemoterapi yapılırken annesine access bars uygulamış her seferinde. Dediği tüm hastaların saçı ve kaşları dökülürken annesinden hiçbir değişiklik olmamış ve annesi ileri derecede kanserken tedaviye çabucak cevap vermiş ve iyileşmiş. Bunu çok samimi bir şekilde anlattı ve ben sorduğum için. Günümüzde bitkisel de değil tamamen kimyasal ilaçlarla tedavi yapılırken ve her ilacın bir sürü yan etkisi varken güzel bir şey değil mi?
Birde bu tür konularda en az 100den fazla kitap okudum ve binden fazla video seyrettim gerçekten öyleymiş gibi yapanlar da vardı işin uzmanı olanlarda. İnsanlar artık para için başkalarının duygularını hiçe sayıyorlar. Bu iyi insanların halen var olduğu gerçeğini değiştirmiyor. İnanın bir arkadaşım aldığı tabancayı bana göstermeye geldiğinde çok sevdiğim bir arkadaşım olmasaydı elinden alıp başıma sıkacaktım hemde yoldayken. O durumdan şimdiki halime gelmem de kolay olmadı. Şimdi gerçekten de mutluyum🙂 sırf ben değil herkes mutlu olsun.
Yaptırmadım
Niyetin var mı?
Bakıcaz
İnşallah 🙏 teşekkürler 👍
İlk kez duydum
Mutlaka yaptır ben inanmadan gidip yaptırdım gerçekten 1 saat sonra uzun yıllar olmadığım kadar mutlu çıktım oradan üstelik tam bunalımlı bir zamanımda gitmiştim. Fırsat buldukça gitmeyi düşünüyorum teşekkürler.