Öncelikle merhaba! Şanslı olduğum söylenemez açıkçası ama şöyle de bir şey var, acaba elimizde ki şansları biz mi elimizin tersi ile itiyoruz ? Bu daha olanak olabilir, insanlara göre, şansın büyüğü ve küçüğü olabilir, bu da çok normal bu durum bana kalırsa, sonuçta herkesin istediği şeyler farklıdır, dolayısıyla şans gülse bike insana yeterli gelmeyebilird, bu da bazı insanlardan nankörlük olarak görülebilir, bence her şansı iyi değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum, belki onu büyüyebiliriz. : )
Yok be nerde şans kim biz kim şanssız bir insanım oldu bitti her açıdan böyleyim şans benim yüzüme gülmez nerde istemeyen bir insan var birşeyi gider onun yüzüne güler bu hayat böyle hep iyi niyetli insanlar bu hayatta şanssız olurlar diye düşünüyorum bence tam da böyle şanslı insan olduğumu düşünmüyorum
Hayatımda ki tüm şansımı yiyip yiyip kilo almamam konusunda kullandığımı düşünüyor yakınlarım. Bende hak vermeye başladım çünkü şansa dair başka hiçbir şey yok hayatımda.😬
Bazı konularda şansım yaver gidebiliyor, herkesin gider. Asıl mevzu genel olarak şanslı biri olup olmadığındır. Ben şanslı biri olduğumu söyleyemem. Nerede bir aksilik, sıkıntı varsa gelir bulur beni.
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Belli başlı konularda inanılmaz şanslı olduğuma inanıyorum ama bazılarında elbette her zaman o kadar şanslı olmamız mümkün değil.. Hayat bir yerden sunarken bir yerden de sınar.. Elimizdeki şeylerin değerini ne denli bildiğimizle alakalı bir durum bence bu biraz da. Hayatta insanlar için mükemmellik kavramı olduğuna inanmıyorum.. Hayat kusurlarla ve problemlerle bizi insanlaştırmaya çalışan bir parkur gibi.. Kimi bu parkurdan başarılı ayrılıyor, kimi ise yara bere içerisinde.. Keyifli geceler..