Benim tanımım tam olarak. Gerçekten ruh halim hemen yüz ifademe ve ruh halime yansır. Kesinlikle gizleyemem ve saklayamam. Bu konuda biraz kartlarımı açık eden bir tarafım var. Arkadaşlarım, ailem ve beni tanıyanlar direkt olarak anlarlar nasıl bir ruh halinde olduğumu. Keşke biraz daha ketum olabilsem ama sanırım bu yaştan sonra pek mümkün olmayan bir durum benim için. Kendim bile aynaya bakınca içinde bulunduğum ruh halinin farkında olabiliyorum. Tuhaf bir yapım var.
Eğer mutluluk gibi güzel bir duygu içerisindeysem, evet ruh hali direkt aynaya yansıyanlardanım. Ancak eğer sinirlilik, üzgünlük gibi kötü duygular içerisindeysem, hayır ruh halimi dışarıya hiç yansıtmam. Üzgünken de gülmeyi başarabilen birisiyim ben. Ölüm dışında mutsuz olacağım ne olursa olsun kafaya takmamaya çalışırım ve gülecek bir şeyler bulurum kendime.
Ruh halimi manipüle edebiliyorum. Zaten üstünde durmayı sevmiyorum negatif şeylerin. Kendimi başka şeylerle oyalarım. Dışarı çıkarım, arkadaşlarımla muhabbet sohbet ederken, unutur giderim. Şey yok mu; Aldatılan Asya :D makyajını yapıp çıkıyor falan. Biz kadınlar bu konuda tehlikeliyiz. Gerçekten güzel manipüle edebiliyoruz, bi makyaja bakar ayrıca.
Evet ruh halim beni ele geçirir. Ama kısa süre 👻🤣 Sürmüyor yani. Cenaze olmadığı sürece, ben yine aynı benim. Geceden hüngür hüngür ağlayan ben sabaha hiçbir şey belli etmeden, neşe içinde olabilirim. Güçlü kalmak gerekiyor. Acılarını gösteren kişiyi, yaralamak isteyen çok olur.
ne kadar mutsuzsam o kadar eğlenceli oluyorum daha sonrasında evde ağlamak için duşa giriyor ya da müzik dinliyorum. benim sorunlarım kimsenin umurunda değil olacağını da düşünmüyorum bu yüzden gerçek yüzümü asla göstermem
Hem evet hem hayır bazen elimde olmadan yansittigim hatta çok çok üzüldüğümde günlerce toparlayamadigim olmuştur ama genelde çok uzgunken aşırı neşeli ve saçma davranırım insanlar çoğu zaman anlamaz sadece çok yakınlarım " beste iyi gibi davranmak zorunda değilsin neyin var" derler