En sevdiğiniz insan tipi olacaktı*
@KızlarSoruyor bir el atar mısınız :)

sadık, dürüst, namuslu ve ahlaklı, madurun, masumun her daim yanında olan, kalleşin ş*erefsizin de canı pahasına bile olsa karşısında olan insanlar.
erkek olmanın organ taşımaktan fazlası olduğunu bilen adam olmanın çaba isteyen ve hak edilmesi gerekn bir sıfat olduğunu bilen ve gerekliliğini layığıyla yerine getiren, sevdiklerinin uğruna canını her daim hiçe sayabilecek, arkadan iş çevirmeyen, başkasının olana göz dikmeyen erkekler.
kadın olmanın bedeniyle alakası olmadığını gördüğü ilgiyle onu arzulayan ab*za sayısıyla alakası olmadığını onu gerçekte kadın yapanın asaleti, duruşu, kendine olan saygısı yüzünden hareketlerine olan dikkkati başkaları ne der uğruna değil, sahip oldukları şeylerin değerli olduğunu her önüne gelene sunulmaması gerektiğini bilen başkaları için değil kendi için iffetini koruyan sevdiklerine sahip çıkıp kendi kendine yetebilen, modernliğin laylaylomluk olmadığını bilen kişilerin kadın sıfatını hak ettiğini bilen kadınlar
genel olarak böyle insanları seviyorum dünya böyle insanların yüzü suyu hürmetine dönüyor.
Sen tam bir Sasuke'sin kankam helal sana.
Öncelikle merhaba!
Samimi insanları çok seviyorum, yani soğuk insanlarla samimi olamıyorum ben, kasıntı geliyorlar biraz açıkçası, belki karakter yapıları öyle olabilir ama ben samimi olamıyorum, belli bir yere kadar yakın olabiliyorum sedece.
Saygı çok önemli benim için, saygı olmazsa hiçbir şeyde, ne sevgi kalır ne başka bir şey. Saygılı insanları her zaman sevmişimdir, terbiye bunlar benim için çok önemli. Bir insanı insan yapan özelliklerden de birisidir bunlar. Hayatıma hep bu özellikllerde insanlar almaya çalışıyorum.
Gereksiz pozitif insan sevmiyorum bende tam tersi. "her şey güzel olacak" diyip duruyorlar boş boş. Bir derdimi anlattığım zaman bunu beklemiyordum ben. Benim hislerimi alaması daha güzel hissettirir bana. O cümleyi ben de biliyorum sonuçta. Güleryüz benim de hoşuma gider. Karşılıksız iyilik yapan, zarif ve saygılı insanları severim. Nezaket çok önemli benim açımdan. İnsan ruhuna saygı duyan ve birilerini kırmaktan korkan kişiler özel kişilerdir. Sayıları çoğalır umarım. Mütevazi, çalışkan ve cömert insanlar da öyle.
Açıklamana katılıyorum. Bende güzel gülen gülmeyi seven, pozitif, yardımsever insanları severim. Ek olarak kibar ve zeki insanlar çok dikkatimi çeker. Sevdiğim bir tip.
Cevap
13Cevap
Yavaş sev yavaş 😄
En sevdiğiniz insan tipi**
Samimi insanları seviyorum. Samimiyetsiz bir dosttan ziyade samimi düşmanı yeğlerim.
En sevdiğim insan tipi sonradan ne hikmetse sevmediğim insan tipine dönüşüyor.
Bu yüzden insan sevmeyi düşünmüyorum 😬😬🤦♀️
Nezaketli insan bir başkadır zeki ve mantıklıysa extra daha başka birşeye gerek yok zaten
Buluttan nem kapmayan sığ düşünmeyen pozitifliğini abartmayan kendini bilen insanlara hayranım.
En sevdiğim insan tipi bana karışmayan. Kimsenin işine karışmayan.
Ben açıkçası kendini bilen insanları çok seviyorum.
Kendini bilen kişi; her zaman hoş görülü, nazik, duyarlı ve bakış açısı farklı olan insanlardır.
Sığ olmaya gerek yok Allah bize akıl vermiş bunu kullanmak elimiz de
Karşımda ki insan bana iyi gelir güzel ahlak ve akılla gelirse her şey güzel olur buna
arkadaşlık, dostluk, sevgi de dahildir.
Böyle vizyonsuz, ufunetsiz insanlar beni geriyor :D IQ farkı oluşsun hiç istemiyorum.
Çünkü ben çocukça davranan insanlarla değil
Hayatı tecrübe etmiş insanlarla sohbet etmek isterim.
Hayat dolu, kıpır kıpır insanları seviyorum ben. İçlerinde asla negatiflik olmuyor, karşılarındaki insanı dibe çekmeye çalışmıyorlar, mutluluklarını etrafa bulaştırıyorlar, her zaman her koşulda olumlu bakabiliyorlar...
Sayıları oldukça az tabii.
Kar tipisi 😄
Pozitif enerji dolu insanları çok seviyorum.
Çevresine saygıyla yaklaşan, yargısız, sorgusuz sualsiz sadece neşe ve mutluluk saçan insanlar ❤️ben
Kendisine kötülük yapıldığında o kişiyle arasına mesafe koyabilen gerektiğinde tepki gösterebilen kişileri takdir ederim, aman bu üzülmesin aman bu kırılmasın diye diye yapılanları halı altına süpürenleri sevmiyorum hak edene hak ettiği dilden konuşanı severim. Yapılan iyiliği unutmayan, ince fikirli ve empati yapabilen kişileri severim her ne kadar böyle kişiler az olsa da bazen denk geliyor kendimi şanslı hissediyorum umarım herkes gönlüne göre kişilerle karşılaşır.
Bu soruyu sevdim o yüzden severek cevaplayacağım en sevdiğim insan tipi nasıl tanıdıysam öyle kalan Özellikle samimiyeti ve güveni ve sözleri bunlar benim için çok önemli bu şekilde değişmeyen insan benim en sevdiklerimden olur kim olduğu farksızın hiç önemli değil ♥️
kendini ispatlamak için riyakar tavırlar sergilemeyenMerhametli, pozitifGülüşü güzelÇevresindeki tüm insanlara, fikirlere saygı duyanYalan söylemeyenKötü gün dostu olabilenParaya tapmayan (bu çok önemli) Kendi çıkarları için dünyayı satmayan, insan sevilesi insandir
Detaya düştüğün insan tipi benim işte djdkdk.
O benim 😄
Ben nasıl insanları severim?
Yardımsever insanları çok severim.
Karşılıksız küçücük bir iyilik dahi yapsalar kalbimi fethederler.
Saygılı insanları, merhametli insanları ve soru sormayan insanları çok severim.
Sürekli gereksiz soru soran insanlardan nefret ediyorum, çoğunlukla cevapsız bırakırım zaten.
Başkalarının hayatına burnunu sokmayan, nerede-nasıl davranması gerektiğini iyi bilen, üslubunu koruyan, sevecen, temiz yürekli, halden anlayan insanları seviyorum.
Empati algıları oldukça geniş, yardımsever olduğu halde yüzünde gülücükler açan, saygılı ve iyimser kişileri vs sever. Aslında açık yürekli olayım tüm iyi karaktere sahip olan kişileri severim lakin kendi yansımama sahip olanları daha çok severim :)
Soruyu anlayamadım bir an.
Ben de severim pozitif insanları.
Evet farkettim
En sevdiğim tip anlaşabildiğim tiptir gerisi boş :D
üşümekle alakası yok onun :D kafa dalgın :D asdfasfas
Neşeli hayatı seven doğayı seven seni olduğun gibi gören karşında olduğunda yalnızca seni dinleyip ilgilenen içten ve kendine has özel insanları seviyorum..
Somurtmayan nerde nasıl davranmasını bilen dürüst anlayışlı rahmani iyimser olması dikkatimi çeker şımarık hepnbir ilgi arayan isteyen anlayışsız herseye heryerde gülen saygısız olanları hiç haz etmem
Hayal dünyasında yaşamayan olgun erkek tipi
kadınlarda da fingirdek olmayan dikkat çekmeye çalışmayan kadın tibi
Karakteri güzel olan, dedikodu yapmayan yapıldığında da katılmayan, laf taşımayan, çevreye karşı duyarlı, kendine saygılı insanların hayranıyım
Pozitif enerjisi ile bulunduğu ortama neşe veren tipi de severim..
Cool bir görüntü verip ortamın havasını degistiren tipi de severim..
İçindeki özünü çıkarmış hayatın kendine yapıştırdıklarını kullanmayan özünü ortaya koymuş insan tipini severim
Bana gülünce gözlerinin içi gülüyo derler djdj
Ama gevşek gibi sürekli gülemem dnnd ya da gülerim bilemedim😂😂😂
Pozitif enerjili, deli dolu insanları görünce çok mutlu olurum
Çözümcü, pratik insanları seviyorum. Kapris siz lütfen!
Anlayışlı, merhametli, sohbetinden keyif aldığım insanları asla bırakasım gelmiyor
Kendini yetiştirmiş ve sınır bilen insanlara hayranım
Kimseyi kırmak istemeyen naif kibar insanları severim
Merhametli kibar Nail pozitif neşeli samimi esprili insanları seviyorum
herşeye tozpembe bakan ama ciddiyetini bilen kişilerden hoşlanıyorum yani kadınlardan ((:
yalansiz olan insan belki imkansiz gibi gelebilir ama ben oyleyim
İnsanı bölmeden anlamaya çalışarak dinleyen insanlar
pozitif olan hiç vazgeçmeyen özgüvenli insanlara bayılırım
Pozitif oldgu gibi olan, eylenceli, relax tipler bide sadik olcak bide giybet yapa bilcek
Güvenilir güler yüzlü dürüst insan severim
Kar olabilir. Malum hiç görmüyoruz burada 😀
Çaldılar hayallerimi gülüşümü aldılar
Heh o işte evet o dediğin benim 🤫😅
Güler yüzlü ve neşeli insanlar
İçindeki merhameti davranışlarına yansitabilenler
Pozitif insan
Pozitif neşeli iyi niyetli insanlar
Henüz tanısmadığım insan
Doğal olan, kasıntı olmayan.
Saygılı ve anlayışlı insana bayılıyorum
merhametli insanlar..
Karakterli, huyu güzel olan kız
Samimiyet kokan insanlara ayrı bir bayılıyorum.
Egosuz
Pozitif olanlar
Kendimim
Mesaja anında cevap yazan kişiler favorimdir
Komik
İnsan sevmiyorum
İnsan sevmiyorum.
Güleryüzlü insanlar
Gizemli ve zekasıyla ön planda olan insan tipi
Dürüst ve sıcakkanlı
kaliteli cömert sohbeti güzel
Gülünce gözleri parildiyan insanlar pozitif