Kimlerden korkarım, Kimlerden korkmam, sizce?

Daima kendimi hazırda tuttuğum insan tipleri;
  • Sessiz insanlar : Karakteri çözülmesi zor tipler olduğu için zayıf ya da güçlü yanlarını göremezsiniz.
  • Bilgeler : Sürekli bilgi ile haşır neşir oldukları ve emin olmadan harekete geçmedikleri için üstesinden gelinemez güçlerini bilgiden alırlar.
  • Çok Duygusal insanlar : Merhametleri sevecen gözükse de duygularını yoğun yaşadıkları için öfkelerine kapılmak istemezsiniz.

Kimlerden korkmam ve kolayca elimine edebilirim?
  • Kendisinden fazla emin konuşanlar , her konuda bilmiş konuşanlar : Bu tarz tipteki insanlar şüpheci değildir dolayısıyla bilmediğinizi hissettirip tüm bilginizi yıkarsanız kısa süre içinde rezil olurlar.
  • Şiddetseverler , 1 sinirlendirmenize bakar zaten kendisini kaybeder ve kendi kendini yok eder, sadece hedef noktası olmamaya baksanız yeter.
  • Kibir ve egosu yüksek insanlar : Bu tipteki insanlar egosu için her şeyi yapar. Şöyle ki herhangi bir konuda dahi egosu tehlike altında ise üstten konuşmaya başlar ve kendisini yanlış ön yargılarla doldurur buda yanlış yollara girmelerini sağlar. Ayrıca dış güzellik açısından da kendilerini merkeziyetçiliğe koymuş olanlar vardır onlarda hayatları boyunca istedikleri insanı bulamaz çünkü doyumsuzdur.
Tabi çok fazla insan tipi var ama genel olarak çevremi bunlara göre filtreliyorum.

Unutmayınız, güzel, yakışıklı, zeki, veyahut çirkin, aptal ya da başka olumsuz durumlara sahip olabilirsiniz.
İnsanız ve eksikliklerimiz daima olacak
mühim olan eksikliklerimizin farkında olarak yaşam sürmek ve olumlu yanlarımızı abartmadan faydacı bir şekilde kullanmalısınız.

Hayatı bilgece yaşayın. Mutluluk ve Başarı bunda saklı.
Kimlerden korkarım, Kimlerden korkmam, sizce?
Cevapla