İki tane var hangisi daha saçma karar veremedim ikisini de yazıyorum 😂😂
1) dedi naber dedim iyidir dedi ee dedi dedim ne dedim iyidir dedi ne dedin dedi ne dedi kim dedim dedi kim ne dedi dedi
2) tut şunun ucunu döşeyelim abi. Kolonları kirişleri dolanalım abi. Mutfağa banyoya ulaşalım abi. Hiçbir şey olmaz Fırat bu abi. Kuş gibi uçma, fırattan şaşma, yazık olur! Sakın haaa! Tesisatın ve tesisatçının dostu, Fırat gri boru. Döşeyelim abi
Tekerlemeler. Ortaokul'da öğretmenimiz tekerleme yarışması düzenlemişti. Birinci olabilmeyi hırs yapmıştım, belirlenen her bir tekerlemeyi yalayıp yutmuştum. O yıllardan beri hâlâ aklımdadır o tekerlemeler. O gün olduğu şekilde su gibi okurum. Bu arada yarışmada da birinci olmuştum. Hayatta hırs yapıp kazandığım tek zafer bu olabilir.
Kekstra reklamındaki tüm sözleri baştan aşağı ezberlemişim 🤦♀️ Gürbüz tam bir canavar Tüm sınıf ondan korkar Kapıda görünür görünmez Saklanır kekstralar... Sonuna kadar biliyorum yalnız, fazla rahatsız edici 😄
2012’de Dove Man bir reklam çıkarmıştı hala aklımda, işin garip tarafı ezberlemişim, çoğumuza tanıdık gelecektir. bahfkmfhsjd
Doğdun tokadı yedin ağladın. Yürüdün düştün yaranamadın. Yeri geldi yumruk bile yedin. Kaç sabahı zor ettin. Kah kudurup kah kibar oldun. Sonunda ideal kızı buldun. Tıkırtı geldi gidip baktın. Bi rahat oturamadın. Aile kurma vakti geldi. Dediler çok çocuk gerekli. Şekerim açıver şu reçeli. Bir de değiştir sen tekeri. Sen ne yollardan geçtin. Helal sana devrilmedin. Sen bunu çoktan hakettin. Bakımın erkekçesi.
Çocuklar Duymasının çok izlendiği zamanlar mahallede herkes Havuç'un ablası olan Duygu karakterini oynayan genç kıza gıcıktı. Kızın ismi Ayşecan Tatari idi galiba. Şöyle debir tekerlemesi vardı: "vataşima vatari Ayşecan Tatari, Ayşecanla Tatarlar hep g. t g. te yatarlar" Kimse bana kızmasın bu tekerlemeyi yaygınlaştıran mahallenin kızlarıydı. Kıza niye gıcıksınız diyeni de dışlıyorlardı zaten...
İki kız var masaya vurarak şarkı söyleyen. Hatta büyüklük halleri gündemde şu an 😂 yine yapmışlar. Şarkılarında şöyle bir söz geçiyor. DİN DAN DON AHANDA AHANDA ZİL ÇALDI… Bu kısım hep aklımda fljxşxn
Uludağ'da karı gördüm karı donu düşmüş bembeyaz karı masamda biram ya rakım nerde yaprak herkes ski ile kayıyor benim ki ise kırık adımı sorarsaniz Orhan Veli Kanık 😂😂😂😂 ezberledigim en saçma şeyi sormuştun kesinlikle bu 😪😪
Overlok makinesi ayağınıza geldi. Halı, klim, yolluk, paspas kenarına, halıfileks kenarına overlok çekilir. Beş dakikada yapılır, hemen teslim edilir 😂
Hanımların dikkatine! overlok makinesi ayağınıza geldi. halı, kilim, paspas, yolluk kenarına, halıfleks kenarına overlok yapılır. beş dakikada yapılır, hemen teslim edilir
11. sınıf kimyada periyodik tablonun orbital isimleri say say paraları say paraları say vahdettin dedenin paralarını say (s s p s p s v d p) üstünden 5 yıl geçmiş yanlış hatırlıyor olabilirim
Her şey boş tribini bırakıp biraz yaşadığın hayat ve anlardan keyif almaya çalış bence. Sonra bu yıllarını böyle heba ettiğin için daha çok pişman olacaksın.
En saçması yok özellikle seçemem ama şarkı sözü ezberim çok iyi güzel olsun kötü olsun ezberimde kalıyor hemen. Mesela yıllar önce ünlülerin ismini ve yaşını görmüşüm ve şu an hala ezberimdeler.
Uluslararası ilişkiler bölümünü okurken siyasi düşünceler tarihi dersinde Atina ile Sparta arasında 30 yıl süren ve MÖ 404 yılında sona eren Peloponez Savaşını ezberlemiştim :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
1994 yılında girdiğim üniversite sınavındaki 10 haneli aday numaramı halen ezbere biliyorum ya unutmak istiyorum ama bir türlü unutamıyorum 🤦🏻♂️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yanında oynarım tatlı tatlı konulur ne istersen yaparım.
Teşekkürler. Düşünceli insanlar neden hep üzülmeli diye düşünüyordum ki, aklıma şu söz geldi... "Dünya hassas kalpler için bir cehennemdir." - Goethe Ancak siz yine de nasılsanız öyle var olmanızı sürdürün rica ve istirham ediyorum... İyi günler diler müsaadenizi isterim.