Ben bu konuya oldukça özen gösteriyorum. Yani tarih benim bir yere geç kaldığımı çok az gösterir. Kaç senedir çalışırım henüz işe bile hiç kalmadım. Bu benim yaşadığım hayata ve karşımda ki insana olan saygımı gösterir aslında.
Kimseyi bekletmem. Zamanından önce giderim. Dakiklik değil, zamanı doğru ve faydalı kullanmak en büyük zenginliktir.
Ha kadını da en fazla 5 dk beklerim. Çünkü ben evden çıkarken ve buluşma noktasına varacağım zamanı haber veririm. Buna rağmen kadının ölüm kalım durumu da yoksa çeker giderim.
Kadınların zamanı etkin kullanmıyor olması mazeret olamaz.
Bonjour! Dakikliğe dahildir bence. Bir yere zamanında varmış oluyorsun sonuçta. İstenilen zamanda orada bulunuyorsun. Bu kişi benim kesinlikle. Çok canım sıkılıyor ama elimde değil. Geç gitmekten iyidir diye düşünüp veya geç kalıcam hissi içinde olmaktansa bir tık erken gitmeyi tercih ediyorum ama bu sabahları bazen yerini uykuya bırakıyor orası ayrı :) . <3
Misal ben birisiyle buluşacağım buluşma yerine en az 5 dakika erken giderim. Karşımdaki kişiye de buluşma saatinden itibaren en fazla 15 dakika gecikme hakkı veririm ve beklerim 16. dakika gelse beklemem arkama dönüp bakmam bende bu iş böyledir. Bence dakiklik budur. Hee erken gelmekte karşı tarafa saygı ve değerdir bence
Evet, öyledir. Örneğin gecikmeye neden olabilecek aksilikleri ön görüp daha erken çıkarım. Bunu da öyle ayarlıyorum ki buluşma yerine en erken 10-15 dk'da varıyorum.
Erken gitmek gidenin suçudur. Beklediğin takdirde beklenene sitem edemezsin. Dakiklik ya tam vaktinde ya da bana göre söz verilen saatten 5-10 dakika kadar öncesinde orada bulunmaktır.