Merhaba Var mı, "bu beni asla aldatmaz, o yanımdan hayatta gitmez, iş yerim beni kesinlikle çıkarmaz" gibi düşünceleriniz, garantide duran gerçekleriniz
Garanti gördüğüm tek şey bu hayatı yaşamak adına sürekli çaba sarf edeceğim geri kalan hiç kimsenin sevgisinin sadakatinin yardım ya da destek olmasının garantisi asla yok olmaz da tek garanti yaşayabildigimiz sürece kendi çabamız ama ertesi gün de ölebiliriz 😊
Çok güzel tecrübe edindiğim oldu birine fok güvenmiştim. Kimse içtenliginle onu sevmemisken ben sevmişti benimsemiştir hakkında okadar kötü sözlere rahmen kimseyi dinlemedim aldım onu hayatıma ortamıma onun için bir sürü personle yolladım almadım beğenmediği için ve ensonunda ufak bi tartışmamız işini bırakıp çekti gitti herseyini odeğişti karakter içindeki guzellik kalbindeki inanç tavır düşünce hepsi bir anda yok oldu fırın işini bıraktı diğer fırın işine devam etti ya orada geleceğine odun hazırlanıyor yansin hiç işim olmaz artık sadece normal arkadaştır benim için
Hiçbir şeyi garanti olarak görmüyorum. Herkes gidebilir, herkes gittiği gibi geri de dönebilir, güvendiğim insanların kazığını da yiyebilirim, düşman görünümlü insanların iyiliğini de görebilirim. Doğru olarak kabul ettiğim yolun yanlış bir yol olduğunun farkına da varabilirim, yanlış bir yolun beni doğru bir sona ulaştırdığına da şahit olabilirim. Nefes aldığın müddetçe her şeyi yaşayıp görmek mümkün. Hiçbir şeyin netliği, güvenilirliği yok şu hayatta...
Garanti görebileceğimiz hiçbir şey yoktur. Ne bir adım daha atabileceğimizin, ne yattığımız yataktan kalkabileceğimizin ne de başladığımız cümleyi bitirebileceğimizin garantisi yoktur. Zaten bilinmezliğe rağmen mutlu olabilmek ve bunu düşünmeden yaşayabilmek insan olmanın gereğidir ve hayatın güzelliği de buradadır.
Garanti gördüğüm hiçbir şey yok. Bugün sahip olduğumu yarın kaybedebilirim, hayatın işleyişi böyle. Bu gerçekle yaşarken neyi ya da kimleri kesin gözüyle görebilirim ki. Akışta ilerliyoruz bakalım.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ölüm... Benim ölümüm beni seven insanların cennete gideceğimi düşünmesini, beni sevmeyen insanların benden kurtulup sevinmesini, beni tanımayan insanların ise ölümümden bihaber olup umursamamasını sağlayacağı için ve benim de yaşam zorluklarımı bitireceği için garanti ve güzel bir şey bence. Şimdi de olsa 50 yıl sonra da olsa sevineceğim. 😊
Şu anda hayatımdaki neredeyse her şey stabil ve olabileceği kadar iyi. Ama ben bile 3 gün daha yaşayacağımdan eminim desem kumar oynamış olurum. Aklıma getirebileceğim her şeyin bir şekilde mahvolması mümkün.
Aşağıda yapılan yorumlardan birinde söylendiği şekilde, bir tek ölüm garanti.
İşim çünkü babam beni dürtüyor daha şimdiden ayağımın üzerinde durayım diye emekli ikramiyesiyle yok şu yok bu diyor. Ben kpss ye güveniyorum o olmazsa en kötü kendi işimin patronu olmayı düşünürüm zaten bekarda kalacağım için o saatten sonra estetiklere harcarım paramı , baba evinde de otururum oh miss
Bu beni aldatır da, bu benim yanımdan gider de, işime engel olur da dediğim oldu ama yapmaz dediğim hiç olmadı. Yaşadık bunun da kralını yaşadık :) hiç bir şeyin garantisi yok bir malı alıp garantiye yolladığınız da bile bir aydan önce gelmiyor maalesef. Sosyal mesaj da sıkıştırdım araya. İnsanlar çok çabuk değişebiliyor. İstekleri olsun, keyifleri olsun, duygu ve düşünceler de dahil değişiyor. O yüzden bugün garanti dediğiniz yarın ellerimizden kesinlikle kayıp gidiyor.
Hiç bir şeyin garantisi yok. Süresiz Garantisi olan Ölüm' dür. İnsanın hayat arkadaşı bile size ihanet edebilen bir dünya da yaşıyorsunuz. İnsan sırtını kime yaslayabilir ki Sadece Allah' a.