Hele şunların minnoşluğuna bakın 😄 iki saattir küçüklüklerini seviyorum. Biz neden her şeyi yerim diyerek seviyoruz. İçimizde yamyam mı var bizim🤔

Genelde, sevginin kabarmış halinin dile yansıyan mutluluk eforudur. 'Yerim' diyerek sevmek. O nesneyi yahut kişiyi tatlılaştırma eylemidir. Kadınların dili tatlıdır.. Bunu kendi hemcinslerine karşı kullanmış olduğu kelimelerden dolayı anlayabiliriz. Bie nevide av, avcı yahut cellat, kurban ilişiği olarak da algılayabiliriz.
Oje rengini beğenmedim. Kızlar sevimlilik olsun diye böyle söylemlere giriyorlar.
Kullanmaya kullanmaya kuruyup gidecekti bir süreyim dedim beğenmedin😄
Bunu annelik içgüdüsüne bağlıyorum ben. Her şeyi kolayca sevip benimsiyoruz çünkü annelik fıtratımızda var. Bu bir hayvan da olabilir, bir çikolata da, insan da. Tabi bu yamyam olmadığımızı göstermez fdsfs ☾
Cevap
18Cevap
Aynen ya neden böyleyiz biz :) yerim bu arada dgdd
Hayır her kız aynı değil bence ben her şeyi öyle yerim demiyorum yerim dediğim şeyler çok sayılı kdkckx
dedem hep derdiki kız boğazı kaz boğazı :D, :D, :D,
Ben genelde yerim demiyorum de "yicem yeaaağ!" diyorum 😂😂😂
Ben de seviyorum ama akşam 8den sonra yemek yemiyorum az abur cubur ile geliştiriyorum
kızlar sever bişiler yemeyi ondan hep 😂😂 zaten bu waffle icadıda kesin bi regl anına denk gelmiştir bi kızın ordan çıkmıştır 😂😂
Açız sanırım doğuştan 🤷🤣
Çünkü kızlar her şeyi yer.
Çünkü yemek yemeyi çok severiz özellikle tatlıyı ve sevdiğimiz yiyecekleri ve sevdiğimiz insanlarıda öyle benzetir severiz
Kızlar bir şey yemiyor ki, bir iki bir şey yiyorlar sonra ben doydum diyip geriye çekiliyorlar
Harbi haa. Hep öyle yapıyor kızlar
Yeme sevdası
yemeyi sevdikleri içindir
Çikolata olan her şeyi yer bence :D
Hem yerim deriz hemde kıyamam😂
Ben "yicem" diyorum sebebini bilemiyorum
Çünkü çikolata kadar tatlıdır xksöğxwökdmwşödc
Ben desem yamyam ilan edilirim
Çünkü yemeyi severler😜
yemek sevecen bir eylem gibi geliyor..
Yemek güzeldir
Yiyorlar çünkü