Uzun zamandır ağlayamıyorum. Ağlamayalı uzun zaman olmuş. Ağladığım günleri hatırlıyorum da hiç rahatlamıyordum, iyi gelmiyordu ağlamak bana. Gözyaşlarım dursun diye zorlardım kendimi, tam kendimi toparlamışken "iyi misin" diye sorduklarında tekrar ağlardım hüngür hüngür. Aslında ağlamak da yürekteki zehri akıtır ama ben ağlarken huzurlu hissetmedim, belki de yaslanacak bir omuz bulamadığım içindir. Gülmeyi seviyorum onun için. Gülmek bana iyi geliyor, beni rahatlatıyor. Allah bir daha ağlatmasın, ağlatmak isteyenlere fırsat vermesin
Ağlamak hiçbir zaman iyi gelmedi bana. Hep üzüntümden ağladım, mutluluktan ağlamak şu ana kadar nasip olmadı maalesef... Üzüntüden ağlayınca da genelde sonrasında kalbim ve midem çok ağrır. Burnum tıkanır, nefes alamam rahatça. Bunları bilsem de ağlamama engel olamam yine. O yüzden gülmek iyi geliyor bana, çok gülerim sanırım ondan da çok ağlıyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Ağlamak iyi geliyor ama gülmek çok daha iyi geliyor. Bir insanın gülmesi kadar güzel bir şey yok. Mutlusun çünkü. Ya da en üzgün anında o derdini bir kenara bırakıp gülmek gibisi yok.
Bazen olmadık şeylere kahkahalar atıp içimdeki öfkeyi ve nefreti öyle dışa vurmak rahatlatıyor ama ağlayamadığım ortamlarda geçerli , daha çok geceleri sessiz bı ortamda kimsenin olmadığı bı yerde parmağımı ısırarak tüm hıncımla birlikte ağlayarak rahatlamak çok daha iyi geliyor. Hatta böyle kimsenin seni duymayacaği bı ortam olduğunda (ıssız bir dağın başı olabilir.) Bağıra bağıra anlatmak da çok rahatlatıyor ama işte kimsenin olmaması lazım.
gülmek her zaman iyi geliyo bana müthiş kafa dağıtıyo. o yüzden mümkün oldukça gülerim. eğer ağlamışsamda çaresiz kaldığımdan ağlamışımdır elimden hiç bişiy gelmemiştir.
İnsana neden ağlamak iyi gelsin ki gülmek tabiki çünkü insan mutlu olduğunda çevresine de enerji yayıyor ya da kendini koy vermiyor ayakta duruyor ama ağlamak ise seni güçsüz yapıyor yeter ki ağlamayalım güçlü duralım her zaman