Günaydın güne🤗 erken 💃başlayanlara🧿 gelsin 🤸geç başlayanlara gelsin sizdende güzel şarkılar geldinmi🤗
Not:gelsin gelsin enerjiniz bol olsun benim oyle
Not:gelsin gelsin enerjiniz bol olsun benim oyle
Günaydın epey hareketli bir müzikle başlıyorsunuz keman dinliyorsunuz bu aralar :)
Evdede öyleyim kalkınca müzik açarım iki gündür misafir var kuzen keman çalıyor🎻 ben çok severim🎸 keman komşu kızı da keman 🎻yigen piyanu enişte saz iki tane şarkı söyleyen solist akraba dans🕺 eden kuzen reklamlarda iki kuzenim oynadı biri defaktoda oynadi müzisyen çok ben en çok ney severim sesi huzur🤗
Ne güzel herkes bir şey çalıyor siz de şarkı söylersiniz :)
Sesim fena değil eniştem güzel söyler arkadasimin sesi guzel
Üç müzik öğretmeni var
Günaydın hayırlı kandiller ☺️
Günaydın utandım bak şimdi🙈 kandil kutlamadim aklim fikrim neredeyse hayırlı kandiller
Olsun utanilcam bir şey yok aklınız da dans dans müzik kop kop gkfjdlf
Teşekkürler
Cevap
14Cevap
Günaydınlar efendim
https://www.youtube.com/embed/CtDurWIauoEGünaydın, güne çok mutlu uyanmıştım fakat üzücü bir haber aldım. İşte bi varsın, bi yoksun, uyudun uyanamadım olacaksin hayat bundan ibaret...
Günaydınnn bugün uykusunu almış dinlenmiş uyandım güzel geçer diye ümit ediyorum 🥳💃
İnşallah 🧿
Günaydın arkadaşım. Senin de günün dileğince coşkulu geçsin :)
Günaydın 🤗
İyi geceler harika bir gün bugün hava soğuk mis gibi yağmur var hava tertemiz ohhhh
Günaydın güzel arkadaşım. Hep böyle mutlu ol lütfen 🤗🌸😎
Sabah için geç kaldım iyi akşamlar:)
Hellö...
Güzel bir gün olsun herkes için
enerjiye bak mşallah
Herkeste olsun inşallah bol enerjili gününüz olsun🤗
Ulanmi 😂😂🤗😂keşke ulan yerine daha güzel bişi deseydin bol bol enerjin olsun🤸💃🤸💃🤸💃🧿
Günaydın. Mutlu bir gün olsun.
biraz da güneş gönderseydin keşke
günaydın
Günaydın
Günaydın Herkese
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar