bi eşcinsele top, yumuşak, dönme vb diyince elinize ne geçiyor? tatmin mi oluyorsunuz? hiç mi empati yeteneğiniz yok sadece soruyorum ne kazanıyorsunuz insanlarla dalga geçince?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. Empati kurmayı biliyorlar mı asıl soru bu bence. İnsanlar kendi içlerinde hissettikleri yetersizlik duygularını başka insanları kendi yöntemlerince aşağılamaya çalışarak azaltmaya çalışıyorlar. Ama halbuki dışarıdan komik duran yapılan kişi değil yapan kişi. Açıkçası ben böyle bir insan gördüm mü, gülüp geçiyorum. Çünkü kim bilir nasıl bir ortamda büyüdüler ve o kadar düşünme kapasitesinden yoksunlar ki hayata dar bir pencereden bakıyorlar.
22 Yorumla
Soran+1 yılkınadıkları şeylerle sınanacaklar haberleri yok
En İyi Cevaplar
+1 yılAçıkçası kadınlara kıskanç derler ama ben o kadar erkek tanıdım emin olun daha kıskançlar bence en azından benim tanıdıklarım böyleydi. Dil biliyorum diye önce denedi denedi bilmediğimi kanıtlamak için bir kaç kişi. Baktı biliyorum herkes öğrenir ne var dedi veya aldığım 3 bin euro’luk çantayı paylaştım diye sonradan görme diyen oldu her anlamda sosyal medya olsun saldırıyorlar sevdiğim çocuğu atıyorum zargana veya tipsiz diyorlar. Kadınlar sadece kendinden güzel bulduğu kadını kıskanır ama erkeklerin büyük bir çoğunluğu kendinde olmadığı şeyi kıskanıyorlar
03 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏼👏🏼👏🏼
- +1 yıl
Valla kim ne olursa olsun başımı çevirir giderim tüm ömür insanlarla uğraşacak değiliz şunu bir anlasalar artık
- +1 yıl
Kral şu ehveni şerin yorumunu silsene ulan böyle beyinsiz görmedim açıklıyorum algılamıyor
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHeteroseksüel bir erkeğin, eş cinsellik ile empati gibi karışık bir felsefi durumu anlaması çok anormal olur bence zaten. anlamadan saygı göstermemesi husus mümkün oda 30 yaşın altında olgunluğun tamamlanmaması sebebi ile istisnalar hariç çok mümkün olmaz diye düşünüyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılbence anormal değil birine bi şey demeden önce kendine denilse nasıl hisseder bunu bi düşünse her şey yoluna girecek belki de
- +1 yıl
Ben de heteroseksüel bir kadınım. Fakat şöyle bir durum var insanların hayatı sizi ilgilendirmiyor siz eşcinsel olun demiyorlar. Onlara saygı duymalısınız. Bu kadar basit
Soran+1 yılaynen öyle
- +1 yıl
Kanka şu ehveni şer kızın yorumu sil gözünü seveyim shlağwdkpfpgpg
- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılO tarz söylemleri söyleyen kişilerin arasında hakaret ettikleri kişilerle seks yapmayı deneyimlemek isteyenler hatta seks yapanlar bile var. Toplum içinde nefret ediyorlar ama gizli dünyalarında bunu yaşamak istiyorlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılyaşıyorlar da maalesef utanıyorum ülkemin erkeklerinden bu yüzden igrenccler
- +1 yıl
Bu toplumda dinci ve yobaz zihniyet olduğu sürece bu şekilde devam eder maalesef.
- +1 yıl
En iyi görüş için teşekkürler.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
+1 yılBunu kadınlar da yapıyor ya cins olarak medeniyetler beşiği değiliz ne yazık ki.
3149 Yorumla- +1 yıl
Erkeklere oranla çok daha az.
- +1 yıl
Erkeklere oranla daha az çok daha az değil. Kırsal kesimin kadın popülasyonu erk zihniyetten farklı bir düşünce yapısına sahip değil. Buz dağının görünmeyen kısmını da hesaba katmak gerek.
- +1 yıl
Ben genele bakıp yorumumu yaparım görünmeyen bilmediğim kişiler hakkında yorum yapamam
- +1 yıl
Görmediğin kişiler de varlar ve aynı zorbalığı yapıyorlar ama.
- +1 yıl
Tanıdığın 35 kişi ile genel bir yorum yapamazsın.
Soran+1 yılbence de öyle ama bi erkek kadar psikolojik sid det uygulamıyor kadınlar escinselleew
- +1 yıl
Soran kişi güzel bir konuya değinip örnek vermiş aslında. Eşcinsellere saygı duymayanların çoğu erkek. Nereden mi biliyorum? Bende bir zamanlar öyle insanlar tanıdım hatta Türkiye’de bilindik en iyi lgbt savunucularıydılar. Ve genelde saldıranlar erkekti 50 erkek saldırıyorsa 2 kadın saldırıyordu maks
- +1 yıl
35 kişi tanımadım. Kadınlar zorbalık yapmıyor demedim. Genel kesimin görüşlerini esas alarak yorumumu yapıyorum. Buz dağının görünmeyen kısmı da var diyip didik didik herkese mi sorayım?
- +1 yıl
Şiddetin görünen oranından bahsetmiyoruz ki burada konu şiddetse erkekler tabii ki fark atar uzmanlık alanları. Bakış açısından bahsediyoruz ki bu ülkenin kadınının da erkeğinin de büyük oranda kabul etmediği bir şey iki olay birbiri ile bağlantılı olsa da farklılar.
- +1 yıl
50 insandan 2 si zorbalık yapıyor ve bunlar da kadınlar.. ilkokul çağıma bakıyorum örneğin erkekler alay ediyorlardı genellikle bununla da sınırlı değil sosyal medyada güzel bir kitlem vardı bir ara erkekler genelde iğrenç yorumlar atıyordu bu argümana durduk yerde ulaşmadım
- +1 yıl
50 zorba insandan 2 si kadın olacaktı
- +1 yıl
Kabul oranından bahsettim kardeşim faali şiddet oranından değil gidin nefretinizi muhattaplarınıza kusun ben sizi savunuyorum zaten. Kiminle haklılık yarışına giriyorsunuz anlamıyorum ki.
- +1 yıl
Nefret kusmadım sakin ol. Bildiklerimi yazmakta özgürüm anlaşılan pek araştırmamışsınız
- +1 yıl
Farklı olaylardan bahsettiğimizi anlattım ama anlamamışsın. Ben seni anladım ama sen beni anlamıyorsun.
- +1 yıl
Kadınlar da yapıyor dersen genellemiş olursun. Mutlak olan gerçeği bilmeni istedim
- +1 yıl
Erkekler neden bu kadar geri kafalıyı kabul ettin de ki içinde lgbti bireylerinin de erkek olduğunu varsayarsak destekleyenleri de unutmayalım, benim söylediğimin dikkatini çekmiş olması ilginç arkadaşın dediğini anladın ama beni mi anlamadın şimdi bu mantıkta?
- +1 yıl
Haberleri geçtim elbette erkeğe şiddette psikolojiksel anlamda medya bunu yansıtmamakta ama şöyle bir durum var yapan insanların sayısı önemli. Siz hayatınızda 10 kadın tanırsınız bunu yapıyordur ama tanıdığınız 2-3 erkek yapmıyordur mesela. Bunu demeye çalışıyorum tanıdığımız insanlar adına değil genel olarak bakarsak erkeklerin büyük bir kesimi maalesef öyle
- +1 yıl
Sen hala anlatmak istediğini anlatıyor ve anlamak istediğini anlıyorsun sana bu durumda açıklayacağım hiçbir şey yok bu nedenle konuyu kapatmalıyız bence.
- +1 yıl
Sizi anlıyorum zaten. Toplumda haksızlık yapan erkek sayısı atıyorum %70 kadın ise %30 dur örnek bu sayılar. Ama sizin hayatınıza girmiş tanımış olduğunuz kadınlar eğer haksızlık yapmışsa bunu böyle değerlendiremeyiz diyorum.
- +1 yıl
Ben de tanıdıklarımdan örnek verdim ama gerçekçi bakmak gerekirse toplum genellikle erkekten şikayetçi ise vardır bir sıkıntı
- +1 yıl
Demek istediğinizi yazmadan sizi nasıl anlayacağım? Yazın da anlayayım benim gibi açıklama yapın o halde belki dedikleriniz mantıklı olabilir ama argüman sunmalısınız. Düşüncelerinizi kelimeye dökmekten çekinmeyin
- +1 yıl
Yazdım hayatım yukarda kendimi de açıkladım ama olmuyor zorlamayalım.
- +1 yıl
Bakış açısı diyelim. Anladığım kadarıyla siz böyle kadınlarda var diyorsunuz anlıyorum ben yok demedim erkekler daha fazla dedim yani kendi tezimi çürütmez
- +1 yıl
Tez çürütmeye uğraşmadım Allah aşkına daha geniş bir zamanda konuşalım mı bunu? Vallahi yoruldum.
- +1 yıl
Zaten argüman sunmadınız hanımefendi çürütmez. Neyse ben tartışmak istemiyorum demek istediğinizi anladım şiddet yanlısı kadın da var erkekte ben de buna karşılık olarak erkekler daha fazla dedim
- +1 yıl
Farklı şeyler söylüyoruz , iyi günler
- +1 yıl
Kızım çürütmeye uğraşmadım diyorum sinirlerimle mi oynayasın var senin ya
- +1 yıl
Kapatalım konuyu yeter ama anlamak istemiyorsun sakince susalım artık diyorum aynı cümleleri tekrar ediyorsun
- +1 yıl
Bunu anlatıyorum zaten farklı şeyler söylüyoruz zeka küpü
- +1 yıl
Çürütmeye uğraşıyorsun yazmadım. Sinirlenmenin sebebi ney tam olarak anlayamadım ama ben sizin arkadaşınız değilim benimle bu şekilde konuşamazsınız. Bildiklerimi paylaştım siz bilmiyorsanız benim suçum değildir
- +1 yıl
Hayatım git buradan.
- +1 yıl
1 delille 40 alimi yendim ama 40 delille 1 cahili yenemedim diye bir laf vardır şu an çok iyi anlıyorum. Siz Kürtsünüz sanırım. Anladım ben anlayacağımı iyi günler
- +1 yıl
Basma kalıp görüşler bilgi değildir farklı görüşlere anlam yüklemek anlamak gerekir. Önce bunu başarmak lazım tartışabilmej için. Karşı tarafı anlamayın argüman argüman diye zırlamanın kimseye faydası olmaz. İyi sabahlar lütfen git. Yordun yani.
- +1 yıl
Basma kalıp? Shshsbhdd tamam
- +1 yıl
Kürt müyüm xhxjz işte cehalet örneği xhxjs ötekileştirilmemek için çırpınırken ötekileştiriyorsun xhxjs işte bu cahillik xhxjsks
- +1 yıl
Çoğunluktan bahsediyorum basma kalıp diyor djjdlfmf cidden bunları ondan bundan duyduğumu zannediyor olamazsın bu cidden acı verici
- +1 yıl
Bu ülkenin sorunu siz gibiler işte xhzj iki cümle bilip gerisinde eror veriyor savunduğunuz felsefede. Bihaber olup etiket yapıştırıp ötekileştiriyorsunuz xhxjzk
- +1 yıl
Hayatım git burdan xxhzj
- +1 yıl
Cehalet bilgisizlik demek sadece Kürt olduğunuzu sordum ve anladım anlayacağımı dedim. Laf etmedim vurmak için yer arıyorsun
- +1 yıl
Boş yapma ciddiyim neyi savunduğunu öğren öyle gel yanıma
- +1 yıl
Siz bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz ama ben dile getiriyor muyum cahilsin diye?
- +1 yıl
Asıl basma kalıp düşünen sizsiniz böyle kadınlarda var demek basma kalıp bir düşüncedir
- +1 yıl
Soru sormayıp siz Kürtsünüz sanırım yazan yorumun yukarda bebeğim yan çizmenin manası yok
- +1 yıl
Yavrum ben sosyoloji bitirdim. Sen beni anlamak istemiyorsan buna sadece kapasite meselesi der geçerim
- +1 yıl
Kürtsünüz sanırım dedim sen Kürtsün Çok kötüsün demedim? Her şeyi başka anlıyorsun ama yazdıklarına bakarsak doğru
- +1 yıl
O nedenle lütfen kendini sürekli haklı görmekten vazgeç
- +1 yıl
Sosyoloji okumuş biri argüman sunmuyor sadece böyle kadınlarda var diyor. Argüman sunmaya zamanın yok ama bana laf yetiştirmeye mi zamanınız var?
- +1 yıl
Farketmez bu bir etikettir bundan bahsediyorum işte daha neyi savundupun ne yaptığın hakkında hiçbir fikrin yokkrn gelip bana akıl verebilecek cürette olduğunu düşünüyorsun
- +1 yıl
Lütfen yoluna bak.
- +1 yıl
Sen anlamak istemedin ben derdimi apaçık anlattım orada gerçi hala anlamak istemediğin şeyleri de açıkça anlatıyorum ama sonuç değişmiyor diyorum ya kapasite meselesi
- +1 yıl
Haklı haksızlık mevzusu değil. Okumak var okumak var anlamamak suç değil. Bir gerçeği konuşurken istisnaları ele almak gerçeği değiştirmez madem sosyoloji okudun bilmen lazım ilgi alanım olmadığı halde sizden daha hakimim
- +1 yıl
Rica ediyorum terket burayı
- +1 yıl
Kızım anlamıyorsun Allah aşkına yorma beni ya
- +1 yıl
Akıl vermedim açıkladım dediğim gibi farklı anlamışsın buna gerçekten güldüm
- +1 yıl
Hakim değilsin işte egon tavan sadece
- +1 yıl
Aynen yaptığına yapmadım deyince öyle oluyor zaten
- +1 yıl
Hadi gülüm insan etiketlemeye ve ötekileştirneye devam et ama insan hakları diye bağır hadi öpüyorum 😘
- +1 yıl
Kürtsün sanırım dediğim için cahil oldum ama üslubunuza bakılırsa emin olun siz daha cahilsiniz. Üstünlük tasladığımı düşünüp sosyoloji okudum biliyorum havalarına girdin
- +1 yıl
İşte bak mevzu kürtsün değil olayın felsefesi ile alakan yok yapma bunu kendine ciddeen komik duruyor
- +1 yıl
Aynen sen haklısın git burdan artık
- +1 yıl
Egon tavan diyerek beni kışkırtmaya çalışman peki.. gerçekleri söylerim ve geçerim istisnalar kaideyi bozmaz belli ki bu kullandığım kelimeleri bilmediğin için benim anlamadığımı zannediyorsun
- +1 yıl
İnsanları ötekeleştirmiyorum öyle olsam böyle kadın da var erkek te var diyip siz gibi Umursamaz olurdum shdhsbdgdh
- +1 yıl
Kürtsün sanırım demenin felsefe ile alakası ne ayrıca
- +1 yıl
Kızım Allah aşkına daha fazla saçmalama ve şu Ergen psikolojin ve kaprisini de al git seni niye kışkırtayım ben ya yarım yamalak savunduğun olaya ben uzman olarak hakimim anlasan çözülecekti anlamadın gider misin artık kabalaşmak istemiyorum.
- +1 yıl
Uzmansan açıklardın. İstisnalar ile gelmezdin
- +1 yıl
Kızım ANLAMIYORSUN
- +1 yıl
GİT ARTIK
- +1 yıl
Senin eksikliğini ben mi tamamlayacağım ya
- +1 yıl
Ötekeleştirme diyorsun ergen diyorsun ergenliğin anlamını dahi bilmiyorsun. Ergenlik gelişim çağında olmaya verilen bir isim bunu hakaret olarak kullanıyorsun yazık shdhdjf yarım yamalak savunmaya gelirsek hiçbir şey açıklamayan sen mi söylüyor bunu
- +1 yıl
Hala istisna diyor kara cahil.
- +1 yıl
Gelişemediğin için dedim yavrum zaten keşke anlasan.
- +1 yıl
Senin eksikliğini ben tamamladım ve kabalaşmana gerek yok zaten kabasın djjdlsd anca cahil birisi böyle bilmediği şey söylenince kudurur
- +1 yıl
İstisnaları savunan sensin aşko git oku.
- +1 yıl
Senin dediklerin ile benim dediklerim ters düştü diye beyinsiz olmuyorum. Hakaret ederek üste çıkmaya çalışıyorsun bilmediğini gizliyorsun sanki anlamıyoruz
- +1 yıl
Kuzum bak sakince anlatıyorum senin eksik falan tamamladığın yok fazlaca tekrarladığın bir cümle var. Ben kadınların da düşüncesini söyledim sen pratikteki yansımasını söyledin ben de pratikte olan konusunda sana hak verdim ama kadınlar da azımsanmayacak kadar fazla bu konuda dedim ama sen bunu bir türlü idrak edemedin. Şimdi Allah aşkına git ya
- +1 yıl
Ters düşmedi işte Anlasaydın bu triplere girmezdin
- +1 yıl
Anlamadığın için fazlaca tekrar ettim zaten
- +1 yıl
Cidden sabrımı yetersizliğin ile zorluyorsun
- +1 yıl
Kadınlar da fazla değil mi dedim elbette fazla? Ama erkekler çok daha fazla diyorum
- +1 yıl
Hayatım ben seni anladım sen beni anlayamadın başka cümle bilmediğini de biliyorum artık gider misin ya?
- +1 yıl
Anlamadın diye sürekli tekrar eden sensin. Buraya yazsam daha bir çok argüman atardım shdjsld görmeden bilmiyorsun demen aşağılık kompleksi
- +1 yıl
Engelliyorum ben ya cidden insan olmayı öğrenin önce. Sosyoloji okumuş birinin üsluba bakın ilkokul mezunu olup daha güzel üslubu olanlar var
- +1 yıl
Kuzum anlamadın dediysem lan ben neyi anlamamışım bir dur okuyam der yazılanı yukarda okurdun. Yaptın mı hayır.
- +1 yıl
Ben sana hiçbir şey bilmiyorsun da demedim bu konuda bilgin az dedim ağlama
- +1 yıl
Daha neyin kafasındasın okuduğunu anlamadın geldin saçmaladın
- +1 yıl
Hala neyin peşindesin sen?
- +1 yıl
Okudum zaten tekrar tekrar ney yazdığını.
- +1 yıl
Bilgimin az olmadığının ben farkındayım okuduğunu anlamayan birini bu konuda ciddiye almam.
- +1 yıl
Bu kelimeleri realde yüzüme söyleyemeyecek insanlar burada ahkam kesiyor üzülüyorum shdhdjshhxjc
- +1 yıl
Hala anlamamış olman benim sorunum değil çok net çünkü yazılan.
- +1 yıl
Cidden gerçek hayatta söyleyemeyeceğimi sana düşündüren ne?
- +1 yıl
Sen açıklamadığını kabul ediyorsun zaten? Yazmadığın şeyin nesini anlayacağım. Zaten kadınlar da var demişsin orasını anladım ben çok Başka bir noktaya değindim
- +1 yıl
Hani kimsin ki sana bunları söyleyemeyeyim? Tek tartıştığım sen misin sence?
- +1 yıl
Açıklamadığımı kabul etmiyorum kapasitesiz. Açıkça yazdığımı anlamadığını savunuyorum
- +1 yıl
Deminden beri anlamamış yazıp aynı şeyleri sen yazıyorsun farkında mısın diyorum ki başka bir noktaya değindim kör
- +1 yıl
Bak cidden yetersizliğin sinirlendiriyor
- +1 yıl
Ablağdkskpff kudurdu
- +1 yıl
Allah aşkına sg
- +1 yıl
Sinirleniyorsun çünkü gerçekler canını yakıyor sosğpdsowğfkflsğv
- +1 yıl
Kızım zeka geriliğine kim sevinir ya
- +1 yıl
Bu durum bana zor sana değil ki sen kendini hala zeki zannediyorsun
- +1 yıl
Hadi canım yallah
- +1 yıl
Söyleyemezsin tabi. Şu üsluba bak sosyoloji okumuş olabilirsin ama asla okuduğunu anlayamamışsın
- +1 yıl
Öpüyorum 😘
- +1 yıl
Zekilik kavramı yoktur IQ seviyesi vardır
- +1 yıl
Hayatım olmayan şeyi konuşmasak olur diye düşünüyorum varlık felsefesine mi girelim şimdi.
- +1 yıl
Beyninin loblarını kullanmayı öğrendiğin zaman tartışalım
- +1 yıl
Diyorum ya basmakalıp bir insansın hala kavramsal muhabbetler olayın özünde ne olduğunun farkında olmaman gerçeği ile yüzmeleşemeyecek olman üzücü
- +1 yıl
Kuzum onu senin yapman lazım
- +1 yıl
Geri olan hiçbir şeye tahammülüm yok
- +1 yıl
Çırpınmadım ayrıca bebeğim ama sen böyle düşünüp sevinebilirsin
- +1 yıl
Böyle kadınlar da var demek basma kalıp sözcüğün tillahıdır. Olayın özü de benim dediğim gibi erkeklerin haksızlığı daha fazla yapmasıdır.
- +1 yıl
Biraz daha özgün ol ciddiyim.
- +1 yıl
Daha kullandığı kelimelerin anlamını bilmiyor cidden ben nasıl biriyle konuşuyorum ya dosüwpdkdpckkdlv
- +1 yıl
Ve idrak et hala okuduğunu anlamıyorsun. Paragraf çöz paragraf iyi gelir.
- +1 yıl
Özgün olmasam kendi düşünceleri ve gerçeği söylemezdim sen ney dedin? Böyle kadınlar da var XD cidden çok özgünsünSLPSÜAKDPAĞDOSPĞDFOF
- +1 yıl
Aynen yavrum bilmiyorum eveeet çok doğru
- +1 yıl
İdrak etmek ile okuduğunu aklamak aynı şey yalnız kanka
- +1 yıl
Annecim senin yatma saatin gelmedi mi? Yaşın konusunda da gerçekçi olsaydın bari
- +1 yıl
Farklı şeyler hayatım bak işte diyorum bildiğini sanıyorsun.
- +1 yıl
Sen adam akıllı bir şey yazmadın senin keliemelre dökemediğin şeyleri aklını okuyarak mı anlayacaktım. Özür dilerim aklından geçenleri okuyamadığım için😢
- +1 yıl
Bildiğini zanneden sensin ama açıklama zerre yapmadın diyorum argüman sun sadece açıklama lafta varsınız icraatta değil
- +1 yıl
Okuduğunu anlamak anladığını idrak etmek ise bir tık daha içselleştirdiğini gösterir ama bunu çoğu kişi bilmez aynı değillerdir
- +1 yıl
Yavrum sen harbi zavallısın ha
- +1 yıl
Yolumdan geçse yüzüne bakmayacağım insanlar burada bana akıl veriyor XD
- +1 yıl
Diyorum ki aynı fikirde olduğumuzu belirtmişim hala diyorsun argüman lan sen hayatında başka bir argüman hakkında konuştun mu ya
- +1 yıl
Kelimelerine bakılırsa ergen gibi konuşan da sensin ayrıca yok sen kimsin bilmem neler Iq seviyen kaç merak ettim ölçtün mü?
- +1 yıl
Ortada argüman olabilmesi için farklı noktada farklı fikirde olmamız lazım yoksun musun sen?
- +1 yıl
Aynen sjhdosşfkdnkvf
- +1 yıl
Aynı şeye hak verdin ama farklı noktalara değiniyoruz hala anlamayacak kadar yetersiz birisin
- +1 yıl
O zaman muhattap olmayıp s olup gideceksin balım
- +1 yıl
Küfür ederek seviyeni de belli ediyorsun daha lafım yoktur
- +1 yıl
Allah aşkına git ya cidden ben böyle bir mallık görmedim hayatımda
- +1 yıl
Şu platformda çok canım tanıştım sen inanılmaz bir seviyedesib
- +1 yıl
Hala farklı noktalara değindiğimizi anlamamışsın kendine bak
- +1 yıl
Bu küfür değil ki senin zeka seviyen
- +1 yıl
Derhal bir psikoloğa oradan diksiyon derslerine git
- +1 yıl
Hayatım bak burası benim yorum alanım işgal ediyorsun git artık
- +1 yıl
Küfür değil zeka seviyen diyor KSĞDĞWKPWĞFKDOWĞFOCOC
- +1 yıl
Aynen bebişim sen de şuradan bi S olup gidersen ne hoş olacak
- +1 yıl
Hı ama sana komik geliyor işte sorun burada
- +1 yıl
Hani mongol bir insana Mongol diyebilirsin başka bir tanımı yok
- +1 yıl
Kanka herkesle kavga ettiğini kendin söyledin yüksek ihtimal boş boş gezen baba parası yiyip sosyal medyada kendini bir halt zannedenin tekisin. Asosyal
- +1 yıl
Herkesle kavga ettiğimi söylemedim canım dbxjskskxjxhxjxjjx cidden okuduğunu anlamıyorsun enbesilsin sen ya xhxjxkxjx
- +1 yıl
Embesil*
- +1 yıl
Ailem yok benim kendim çalışıyorum xhxjs işte bu kadar canım chxjzkz
- +1 yıl
Kuşum harfler yanlış olur da gerçek değişmiyor
- +1 yıl
Yavrum hakaret etmeyince statün yükselmiyor hala canım
- +1 yıl
Yeter engelliyorum ama sana tavsiye bilmediğin bir bku konuşmayacaksın.. aşırı komik duruyor neyse engellendin ağla dur şimdi
yooo hiçte demiyorum, ayrıca belirtmek istersin eşcinsel erkek te "erkek" tir.
Yani onlar da söylediğine (genellemene) göre canımsın konumunda.01 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏼👏🏼
Ben demiyorum aga allah yardım etsin size 😇
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin
+1 yılBütün insanlar kadınlarda böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Gizli Üye(36-45)+1 yılPssiflerle beraber olmayı seviyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılama sorsan gay degilim dersin
Cevap sahibi+1 yılGiren tarafim