İz bırakmak... Hayatını yaşadığın süre boyunca kendine biçtiği yolda ilerlerken attığın adımların ardında insanlardan, yaşanmışlıklardan, kendinden geri bırakılanlardır. Hafızada, ruhta, kalpte ya da bir nesnenin üzerinde... Bazen isteseniz de silemediğiniz, bazen silinmesini hiç istemediğinizdir bırakılanlar... #54srp
Hayatınıza giren en son kişi sizde ne tür izler bıraktı?
hayatıma en son giren kişi hala hayatımda ve kötü tek bir izi yok üzerimde, hikayemiz devam ediyor. ondan öncesi ise etkisiz elemanlar, güçlü, cesur, dürüst kısaca üzerimde iyi kötü iz bırakacak kadar adam değillerdi eminim hala da öyledirler
Hayatıma en son giren kişi bana çok şey kattı. Sabit olan bazı fikirlerimin değişmesini sağladı. Sevginin saygıyla aynı eş değerde olduğunu gösterdi. Gereksiz fedakârlık yapmanın kişiyi fazlasıyla yıprattığını, biraz da kendimi düşünmem gerektiğini öğretti. Çok şey kattı yaaa.
Bu üzerinde uzun uzun konuşulması gereken bir konu.. Benim hayatıma en son giren kişi öyle biri ki hem benim en yakın arkadaşım hem de benim sevgilim oldu. Birlikte bütün zorlukları aşabileceğimizi zannediyor, ne olursa olsun beni bırakmaz diye düşünüyordum. Gel gör ki her zaman zannettiğimiz şeyler doğru çıkmıyor. Bazı sebeplerden ötürü ne yazık ki ayrı düşmek zorunda kaldık, başka şehirlerdeyiz. Onu sürekli aramak istememe, sürekli onunla vakit geçirmek istememe rağmen bu pek mümkün olmuyor. Şunu öğrenmiş oldum yine ve yine.. "Kim daha çok severse o daha çok acırmış, kim daha çok özlerse o daha yalnız kalırmış.." Teşekkürler Cem Adrian. Henüz ayrılmadık ama sanıyorum ki bu şekilde devam etmez.
Duygu kontrolü ve güven algısı konusunda kendimi geliştirmemi sağladı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Onu sevdiğimden haberi yoktu bilseydi de olmazdı bence. Hala takip ediyorum unutamıyorum onu bi türlü😒 ben hayatimda ilk defa birine bu kadar bağlandım ilk defa😕
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Umut, yaşama daha iyi tutunmam için ümidim olmuştu.