Valla ben erken uyuyan, başını yastığa koyduğundan uyuyan insanlara imreniyorum. Ne erken uyumayı başarabiliyorum, ne de yatar yatmaz uykuya dalabiliyorum. Sağımdan soluma en az elli kere dönücem ki uykuya dalayım😭😬😬🤦♀️
Valla işten yorgun argın gelince öyle güzel yatıyorum ki kim ne yapıştırırsa kendine yapıştırır :D haberim bile olmaz yani. Tatil olduğum zaman da vampir gibi gezerim ama hiç uyku ile alakam olmuyor. Dengesiz olduk çıktık en nihayetin de. Bazı ortamlar var uykun olsa bile uyumak istemezsin ya işte öyle şeyler lazım. O tarz muhabbetler yoksa kimse beni uyandırmasın ben uyumaya devam edeceğim. Saygılarımla
Kedi gibisin denebilir. Kediler zamanlarının çoğunu uyuyarak geçirir, diğer kalan zamanlarını temel ihtiyaçlarına ve oyun oynamaya ayırırlar. Ben erken yatamıyorum anca gece 1-2 gibi uykum gelmeye başlıyor daha öncesinde uyumayı denesem bile uyuyamıyorum geç yatıyorum ama sabah da erken kalkıyorum. Erken uyuyanlara kedi gibisin demek bence yeterli olur zamanlarının çoğunu uyuyarak geçirdikleri için.
en aklı başında insandır.. insan organizması esasen erken uyuyup tanyerinde uyanmak üzere dizayn edilmiş.. deneyin görün nasıl tüm gün enerjik oluyorsunuz. ama gece kuşları doldu ortalık. sütünü üç yat diyorlar.. desinler.. :)
Aslında şöyle bişi var erken uyuyana tavuk diye tabirde bulunmak desem yeridir, fakat bu kişiler erken uyandıklarından dolayı da iş performansı çok iyi olur