Yalan söylemek size göre normal bir şey mi? Bana göre değil, ben olabildiğince insanlara dürüst davranmaya çalışırım. Hatta bunun yüzünden laf işitmişliğim bile var. :D
Yalan söylemek bana göre hastalıktır. Yalan dinleyeceğim yere gebereyim gideyim daha iyi. Aşırı dürüst birisiyim ve bunu güvene yoran bile oldu. Abi ne alaka güven ile? Bu konuda ben de çok azar yedim. Ama yine de kendimden ödün vermem.
Bana göre normal bir şey değil basit bir şey de değil kesinlikle önem verdiğim şeyler İnsanlar genellikle kendilerine yalan söylenmesini stemezler ama başka insanlara yalan söylemekten de çekinmezler bir insan neden kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapıyor bunu anlamıyorum insanoğlunda zaten anlamlandıramadığım özelliklerden bir tanesi de bu bana göre yalanın küçüğü büyüğü beyazı siyahı grisi olmaz yalan yalandır benim için belki bir insanı korumak için onun iyiliği için fayda sağlayacak için ise elbette söylenebilir ama onun haricinde söylenen yalanları ben sevmiyorum kendimdede özen gösteriyorum👸🌿
prensip olarak yalan kullanmıyorum... çocukken annemden dayak yeme pahasına doğruları söylerdim yani 12 burç arasında en dobra olanına sahip olmam bu yana dursun karakter olarak kaybetmeyi göze alarak doğruları söylerim
çocukken dövülme ihtimaline karşın doğruları söylediğim için evet ben yaptım doğru ben kırdık vs dediğim için babam benden bazen bahsederken asla yalan söylemez der 😀😀😀
annemin kristal vazosunu kırıp anne ben senin vazonu kırdım demiştim :D ama kendi ne yaparsan yap bana söyle kızmayacağım demişti :D o yüzden yırtmıştım :D
4/5 yaşlarımda adımı yazmayı öğrenmiştim çocukken dayımın yeni aldığı araca yerden çivi bulup adımı yazmıştım dayım köpürerek kim yaptı bunu dedi ben adımı yazdım dedim dayımın elinden zor kaçtım ananemin yanına 😂😂😂😂 yeni alınan oto düşün 😂😂😂
Yalan söylemeyi normalleştiremeyiz. Hepimiz ufak çaplı beyaz yalanlar söylüyoruz ancak söz konusu büyük, insanları hayal kırıklığına uğratacak türden yalanlarsa bu normal değil. Olamaz da.
Hımmm Azeri'nin bir başka anlamı varmış sanırım. Bir kaç kez tepki gösterildiğini gördüm, o yüzden Azeri dememeye özen gösteriyordum onları gücendirmemek için
Çapkın değilim hiç değilim hatta. Aksine uzun ilişki insanıyım, düzgün biri olsun harcadığım zamana değsin istiyorum. Bakıyorum olacağı yok, zıtız, niyeti farklı bir haftadan uzun hayatımda tutmuyorum yol veriyorum.😅 İlk aşkım, ilk duygularım değmeyecek biriyle harcansın istemem. Uzun vadede bi ilişki göremediğim için uzatmadan bitiriyorum flörtü.
Birinden hoşlanmayacağımı çoğu zaman çok kısa sürede anlıyorum, içime kötü bi his doğuyor bazen sonrasında kötü bi haber alıyorum. İzmir depreminden bir gün önce anneme deprem çantası hazırlayalım hiç önlemimiz yok demiştim mesela... Yani bilmiyorum içime doğuyor bazen
Maneviyat geliştirmek için bir şey yapmıyorum o yüzden şans oyunudur faldır sanmam jdhdj benim bazen içime doğuyor sadece. Çok kötü hissediyorum içim bunalıyor
Valla en son uğruna en yakın arkadaşımla kavga edip eğer görüşeceksen beni sil dediğim çocugun ve tüm ailesinin keş olduğunu öğrendik.. tipinden belliydi uğursuz hayırsız bir şey olduğu.
Hahaha demek ki 🤣 en azından uzun zamandır yalan söylemiyormussun onu görmüş olduk. Buradan da şu sonuca varabiliriz yalan söylemek normal bir şey değil, eğer olsaydı hep yapardın 🤔
öyle reis alışmadık dötte don durmuyo işte ne zaman yalan söylemeyecem dersem, derken baştan yalan söylemiş olup kaybediyom sjsjs nabıyım cehenneme vip üye olabilirim ama en azından hakkını verelim :d
değil bir acizlik ve korkaklık belirtisi ve bazı çocuk akıllıların uydurduğu beyaz yalan olayı içinse, her yalan siyahtır beyazı olmaz, yalan yalandır.
Hayır değil mecbur kalmadıkça da yalan söylemem genelde hep doğruları savunurum ama baskıya maruz kalınca pembe bir yalan söylemek zorunda oluyorsun ne yazık ki