Ama sonra yine kendimi bunalıma sokmayı başarıyorum🤣🤣

KS'ye girer herkese aklıma gelen en iyi dilekleri diler mutlu olurum. Tüm kadınlara ideallerindeki kaslı uzun boylu ve zengin erkeklerle mutluluklar dilerim. Tüm erkeklerin kadınların istediği özelliklere ulaşmalarını dilerim. Ben de yalnız ve huzurlu yaşayan naif bir erkek olmaya devam edeyim.
Mutlu olmak isteyen için de mutsuz olmak isteyen için de sebep ve bahane çoktur. Ben ihtiyaç sahibi bir kişiye veya aileye bir yardımım dokunmuşsa mutlu olurum. Bir çiçeğe bakıp mutlu olurum, otoban kenarında arabaların gürültüsü arasında bir saka kuşunun ötüşünü duyup mutlu olurum. Mutsuz olmak isteyen insan ihtiyaç sahibi aileyi görür, ne varoş insanlar der, bir çieğe bakar, rengini beğenmez, üstündeki tozu bepenmez, mutsuz olur. Benim duyduğum ötücü kuşun değil kamyon eksozunun sesine odaklanır, mutsuz olur.
İşte örnekte olduğu gibi aynı şeyler bir insanı mutlu ederken bir başka insanı mutsuz edebilir.
Önemli olan pozitif düşünüp pozitif yaşamaktır.
Pek mutlu olabilen bir tip değilim, o yüzden beni neyin mutlu ettiğini bilmiyorum. Uyumak olabilir belki, uykuya dalmadan önceki son birkaç dakikam iyi geçiyor...
Cevap
20Cevap
Önce güzel bir yemek hazırlarım valla. Akşamları kahvaltı yapmak çok güzel onu da yaparım. Sonra peşinden yakılan o sigara. Uzatmışım 45 numara ayakları elimde kumanda kanal kanal gezerim. İzleyecek bişey varsa açarım ama sonra telefonla oynarım. Kedilerim varken onları severdim onlarla oynardım harika olurdu. Kitap okur, bulmaca çözerim. Film izlerim mısır patlatırım. Arkadaşlarım ile sohbet ederim, dışarı çıkarım. Benim için öyle mutlu olmak zor değil
45 numara detayı önemli🤣
Müzik ruhun gıdası diye boşuna dememişler.🙃 Bazen uyurum, bazen burada uzun uzun görüşler paylaşırım. İçimi dökmüş oluyorum böylece. Rahatlıyorum günlük tutar gibi. Müzik dinliyorum. Deniz manzarası izlemeye gidiyorum. Alışveriş yapıyorum o da iyi geliyor. Yemek yiyorum. Her ne kadar duygusal açlık bastırma şeklimiz olsa da keyif alıyorum yemek yiyince, mutlu oluyorum🤣 Anneme koşarım. Kendisinde laf çok. Sağolsun hiç susmaz. Onun dertlerni dinleyince benim derdim yokmuş derim 🥲
Bir kaç özel şeylerim var. Onun dışında yürümek -gezmek, sevdiğim yemekleri tatmak, sevdiklerimle sohbet etmek gibi şeyler mutlu eder.
Müzik dinlemek, okumak, izlemek
Müzik, uyku, film, odaklanabilirsem kitap, kedicikler, yemek yemek ya da tatlı yapmak, biriyle sohbet etmek, YouTube'da bilgi içerikli videolar izlemek ya da stand up ya da animasyon, bazen dışarı çıkıp köpeklere yiyecek verip sevmek
Ayy çok varmış ama genelde yatıyorum uyursam sorun yok uyumazsam sorun üzerine iki saat düşünüp ağlıyorum falan ya da duş alıyorum ya da oyun oynuyorum
Başta beni mutsuz eden kişileri hayatımdan çıkarırım, erken kalkar spor yapar sonra deniz kenarında kitap okurum... deniz kenaeına gidemiyorsam da evde plak, kahve, şömine, eşliğinde kitap okurum oda olmadı
Poligona giderim atış var sters yok😂 😉
Dua etmek , ibadet etmek, korku hikayesi dinlemek, spor yapmak
Sevdiğim dizi ya da filmden kestiler izlerim, müzik eşliğinde yürüyüş yaparım
Kahve yaparım kendime , ya da açık havaya cikarim..
Müzik dinlerim, kitap okurum, temizlik yaparım ve kahve keyfi yaparım. Bunları yapmak mutlu ediyor beni
Dizi izlemek.😂
7 sezon izlersen tabi mutlu olursun😀
10 sezon Walking Dead'i bir haftada izlemiştim. Shdj
Hiç uyumadın galiba 🤣
5 saat falan uyumuşumdur. Ajdj
Sıkılma nedir bilmiyorum.😂
Yaa ben en fazla Presion Break 'in ilk sezonunu izledim düşün😀 fazla sezon kaldırmıyor bünyem😀
O diziye bende o kadar dayandım.😂 Ortam yok djfk
Hee okey sorun ben de değilmiş 😀
Aynen, yalnız değilsin bu konuda. 😅
Sevindim 😃
Eig için teşekkür o vakit. Dkdk
Hep eig için bunlar😀
Ah, üzdün. Eig için mi olur hiç.😕
Tm üzülme. ben de uzülucem😕
Önce sen üzülme.😕
hayir sen. 😕 şaka tamam ben nfjf
😂 Şükür xkd
🤭😂
Noldu kfkf
Arşa kadar gidecekti yoksa ondan🤣
Shdj gidiyorum.
Hyr önce ben 🤣
😅 Hayırrrr, ben.
Pff tamam😀
🎃 🍫
ben güneşli hafif soğuk havalarda parkta bankta oturup kafa dinlemeyi seviyorum
inner child‘imi dinlemek 😂❤️
İmkanlarım ölçüsünde aklıma eseni hayata geçirmek.
Alışveriş ve güzellik salonu
Uyurum müzik dinlerim
Geceleri düşünceli yürüyüşler
Şarkı açıp hayal kurarım. 😌
Kulaklık, sokaklar, sahil.
Beni mutsuz eden her neyse silerim. Anında
Bakım yapıyorum spor yapıyorum kahve içiyorum vs 😄
Çocukluğum aklıma geliyor istemsiz gülüyorum mutlu oluyorum.:D
sevgilimle telefonda görüşmek..
sürat yapmak..
Vurup kafayı yatıyorum
Mısır müzik internette sörf film ve kediler