Karşı tarafın bende ne gördüğü tamamen benim onda ne gördüğüm ile alakalı. Uzak duruyorsa benden uzak durması gereken tepkileri almıştır, yakınlık kuruyor ise ben de ona yakınlık kurmak istediğim içindir. Karşı tarafın benimle olan iletişimini aslında ben belirlerim.
Benim kimseye bir zararım olmaz ki. Dokunmazsalar bende kimseye dokunmam şahsen. İyi bir arkadaş oldum genelde, her ne kadar ilişki işlerini pek beceremesemde arkadaşlık konusunda her zaman iyi bir arkadaş olmuşumdur. Kolay kolay satmam, her zaman elimden geldiğince destek olmaya çalışırım. Arkadasından iş vs çevirmem, kıskançlık fesatlık zaten hiç yoktur bende. Arkadaşım olan insanın şanslı olduğunu düşünüyorum şahsen. Dediğim gibi dokunulmadığı sürece kimseye kötülük yapmam asla. İyiyimdir genelde.
Aklı olan benim dibimden ayrılmaz. Neşeliyim, eğlenceliyim, entellektüelim, çok yönlüyüm, öfke kontrolüne sahibim, kolay kızmam, kriz yönetmede uzmanım, muhabbetim bağımlılık yapar, bulunmadığım ortamlarda yokluğum hissedilir ve aranan biriyimdir. Daha ne olsun? Öyle değil mi @27esmerim
Şöyle bir dışardan kendime bakınca aklı başında birisi benimle yakınlık kurması gerekir diye düşünüyorum. Çünkü insanlara zararım olmaz, yardım severim ve kötü günde insanların yanında olmaktan mutlu olurum. Kafa dengi ve oyunbozan bir tarafım yok.
Uzak durulması gereken insan kategorisinde görmüyorum kendimi. Zaten iyi olana iyi olurum, o yüzden önemli olan bana geliş şekilleri. Sonrasında yakınlığa ya da uzaklığa kendileri karar verir.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Tabii ki de benimle yakınlık kurar ben gerçekten birisiyle arkadaş olduğum zaman o kadar çok elimden geleni yapıyorum ki kdjcjjc bana düşman olan da akıl yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınlar kaslı uzun boylu ve zengin erkek sevdiğine göre ben de bu özelliklere sahip olmadığıma göre kadınlar benden uzak beğendikleri uzun boylu kaslılara yakın olsun. Sap erkeğin hemcinsleri de onla arkadaş olmadığı için iki cihanda yalnızlık bana yakın olsun.
şimdi şöyle ben birine sıcak kanlı yaklaşıp sohbet kurarsam ve kanım ona karşı ısınırsa ki tanıştıktan 1 2 ay sonra bu kişinin beni bırakmasını istemem bende o kişiyi bırakmam ama herkesin olduğu gibi benim bi karanlık yüzüm var karanlık tarafımı da kimse istemez