Herkes kar yağışına doydu. Ben günlerce bekledim. Bayramlarda yurtdışından gelecek olan oğlunu, torununu, kızlarını bekleyen dedeler, neneler gibi bekledim. Ama gelmedi anasını satayım 😅
Kişilik&karakter fenomenliği 😅 Dört gözle beklemiyorum çünkü yanımda ve yanımdalar, beklemeyi sevmiyorum sabırsız biriyim ancak bekletiyorum mesela biri beni beklerken kanser olabilir giyimiydi makyajıydı şartıydı şurtuydu derken zaman geçiyor Kimse kimseyi ömür boyu beklemez, gelmek isteyen gerçekten gelir bekletmez. O yüzden camdan yağmuru izleyen kız gibi sürekli birilerini beklemezdim 😄 Bir kargo var birde yemek sepeti onlar da normal yani tek bekleyen ben olmadığım için mecburen katlanıyorum buna işte.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Güzel günleri bekliyordum dört gözle 🥲 Gelirse Güzel olur. Birini dört gözle beklemek yanlış geliyor bana. Çünkü sana iyilik mi mutluluk mu, acı mı getirecek bilemiyorsun. Gelmek isteyen gelir dört gözle beklenmesi gerekmiyor.
Yurt dışı fırsatı malum ülkemiz de artık çok çalışmadan bir şeylere erişmek zor. Bir ev için en az 750 bin bir araba için 200 bin TL. Eskiden düğün için bile 30 50 bin arası miktar yeterken şimdi 150 200 bin TL. Açıkcası burada çabakalamaktan yoruldum ben. Bir kaç imkan var onları değerlendirirsem Hollanda ya da Almanya olabilir geçiş yapacağım. Buraya beni bağlayan çok bir şey yok aslın da. Orada kazanır gelir bura da TL ye çevirim. Burada çalıştığımı orada çalışsam zaten zenginim :)
Vallahi var sanıyordum, sırf bana aşık olsun diye hırs yaptım bir dua var onu okuyordum,500 taneden sonra biri yazdı, canım gibi gittim konuştum şimdi ötekini umursamıyor gibiyim ama 1000e tamamlayim bana aşık olsun aşk acısı çeksin o bı kenarda intikamım alınsın, o yazanla da konuşmaya devam edeceğim. sanirim benim beklediğim aşk. hic yadirgamayin yazdıklarımı başınıza gelir görürsünüz