Hayata dair herşeyden bahsediyoruz. İş, eş, sevgi, şefkat, kariyer, maddiyat, sağlık, huzur, sükunet, öfke, eğlence, eğitim, özel yetenekler, hobiler, vefa, sefa, macera, aksiyon, heyecan ve daha birçok şey. Kendini hangi konularda eksik hissediyorsun?
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
şu an hayatımda herhangi bir eksiklik hissetmiyorum.. Tabi ki zaman zaman ufak tefek sorunlar yaşıyoruz ama bunlar modumu düşürecek tarzda olaylar değiller.. Bir de sanırım pireyi deve yapan bir insan değilim.. Yani bazı insanların cidden ufak şeyleri ne denli sorun haline getirdiklerini görünce ben kendimi baya sabırlı buluyorum.. Hayat bu yani mükemmellik yolculuğu değil maalesef.. Tökezlemek var, düşmek var, kalkmak var.. Sonuç olarak yaşamayı ve ayakta kalmayı başarabiliyorsak zaten daha ne olsun.. Keyifli günler..
Her konuda eksiğim var diyebilirim.. En emin olduğum konu bile eksıkliklerle dolu.. Çok güzel seviyorum diyorum ama karşı tarafa beni sevme şansı bile vermiyorum.. O kadar seviyorum ki sevince karşı taraf kaçmak istiyor benden..
Ama en eksik olduğum konu biseyin dozunu ayarlayamam.. arta yolu hiçbir zaman bulamiyorum.. Hersyden fazla ya da az..
Aile kurmak diyeyim dogru düzgün dürüst insan kalmadi cünkü! söyle anlatayim yurt disindan oldugunu duyan / mal varligini / maddiyati , direk yapisiyor yakana daha seni tanimadan etmeden absürt absürt seyler yasiyorsun , bu devirde kadin ve erkek te olmak cok zor bence , Kadin dogru Erkegi bulamaz veya yanlis karar verir , Erkek dogru Insani buldum sanır aldatilir "arkasindan ne dolaplar cevrilir".
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben sevgi ve aile konusunda. Ailemden hic bir sevgi görmedim, Babaanne tarafindan büyütüldüm. Evlendim esimin ailesi sevmedi. Kocam Sever dedim o da olmadi. Aile kuramadim….
Ben de ailemden hiç sevgi görmedim. Hatta 18 yaşıma kadar babamdan fiziksel ve psikolojik şiddet gördüm. 36 yaşıma kadar da psikolojik şiddet devam etti. Ama yıkılmadım, ayaktayım.
Cevap sahibi
+1 yıl
Seni tebrik ediyorum. Cok büyük bir basari bu. Peki nasilsin? Iyimisin? Ve baban ile görüsüyonmu? Özelse tabikide cevaplama
Babamla halen görüşüyoruz. Yan yana dairelerde oturuyoruz. Şu an 48 yaşındayım. Kendimi çocukluktan itibaren hep motive ettim. Ben daha iyi bir hayata sahip olacağım ve babam gibi bir baba olmayacağım diye. Bunu da başardığımı sanıyorum. İki oğlum var ve ikisinin de kahramanı, idolü ve arkadaşıyım.
Cevap sahibi
+1 yıl
Ya seni ayakta alkisliyorum. ALLAH evlatlarini sana bagislasin Cok saygi duyulasi bi adamsin
Amin. Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum. İnşallah özlediğin mutluluğu sana da nasip eder yaratan. Bu arada benim de evliliğim mutsuz ama çocuklarımın rüzgara kapılıp savrulmaması için devam ediyorum evliliğe.
Cevap sahibi
+1 yıl
Benim cocugum olmadi. Onunda eksikligi cok. Bende 32 yasindayim ve ikinci evliligim. Esim aslinda iyi biri ama onun ailesi ben evlendim bosandim diye her seferinde beni igneliyolr
Benim çocuklarım olmasaydı şimdiye kadar çoktan boşanıp yeni bir hayat kurmuş olurdum. Hiçbir şey için geç değildir. Mutsuzsan ve çocuk gibi bağlayıcı bir durumun yoksa boşanma seçeneğini ciddi manada düşünmeni tavsiye ederim.